RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lokalhistorisk forfatter Gunnar Pedersen signerte sin nye bok hos Notabene på Lambertseter sist torsdag. Her sammen med Cecilie Koren som driver bokhandelen.
Lokalhistorisk forfatter Gunnar Pedersen signerte sin nye bok hos Notabene på Lambertseter sist torsdag. Her sammen med Cecilie Koren som driver bokhandelen.

Gunnar P. på signeringsferd

Gunnar Pedersen synes det er stor stas å møte sine lesere.

Lambertseter: Det var mange som ønsket signatur og hilsen i den nye «Aktuell historie III»-boka da Gunnar Pedersen stilte opp på Ark bokhandel på Nordstrand og Notabene på Lambertseter.

– Det var mange lokalhistorisk interesserte kunder innom Notabene mens Pedersen var her og salget av den nye boka gikk meget godt, forteller Cecilie Koren som driver bokhandelen.

Bokhandlere i distriktet rapporterer om gode salgstall, også for fjorårets bok som det fortsatt er noen eksemplarer igjen av.

Også senere i førjulstiden er Pedersen å finne i de lokale bokhandlene. Lørdag 11. desember er han hos ARK på Manglerud fra 12.00 til 13.00 og fredag 17. desember har turen kommet til Tanum på Bryn hvor han signerer fra 17.00 til 18.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere