Gå til sidens hovedinnhold

Gunnar P. på signeringsferd

Interessen for lokalhistorie er stor. «Aktuell Historie» personlig, Gunnar Pedersen, signerer bøker til den store gullmedaljen.

NORDSTRAND/MANGLERUD: Gunnar Pedersen signerte sin nye bok i Ark bokhandel på Nordstrand sist lørdag. Interessen for en bok signert av forfatteren – og en lokalhistorisk prat – var stor, og det køet seg til tider foran Gunnars bord. Stablene med «Aktuell historie II: Nordstrand og Østensjø, før og nå» minket.

Selger godt

– Lokalhistorie selger! Det kunne Rolf Aronsen som driver Ark Nordstrand bekrefte. I løpet av snaut tre ukers salgstid har den nye boka med historie fra Nordstrandområdet solgt i godt over hundre eksemplarer i hans bokhandel.

Fjorårets «Aktuell Historie»-bok har også vært etterspurt, forteller Aronsen. Interessen for den nye boka bekreftes fra de andre bokhandlene i distriktet, og i ukene mot jul forventes salget å ta seg opp ytterligere.

På Manglerud

Men Gunnar P. har fortsatt blekk igjen i pennen, og torsdag 3. desember signerer han bøker på Ark på Manglerudsenteret fra klokken 12.30.

Også torsdag 10. desember er Nordstrand-skribenten på plass i bokhandelen på Manglerud.


PS! Hvis du er fornøyd med en "usignert" bok kan du kjøpe den i en bokhandel nær deg, eller bestille via forlagets nettsider: www.frie-fugler.no.

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021