*Nettavisen* Nyheter.

Gunnar Pedersen: – Jeg takker for meg

FAMILIE: Min bestemor og bestefar som bygget Solhøi i 1894, Slekten og huset her på Bekkelaget er min forankring til området. Foto: Foto: Privat

Klikk på bildet for å forstørre.

VERDENS BESTE: Flyfoto av verdens beste sted å bo. Foto: Oslo byarkiv

Aktuell Historie er nå historie. Takk først og fremst til leserne av «Aktuell Historie». Jeg takker hjerteligst for interesse og positive tilbakemeldinger, det drev verket.

12 år med ukentlige historier må være nok. Håper at andre kan overta helt eller delvis. Det er som jeg har levet i en lokalhistorie-boble i 12 år.

LES OGSÅ: Nå gir Gunnar Pedersen seg

Jeg har knapt hatt kapasitet til å se ut av boblen, men livet i boblen har vært utrolig interessant og lærerikt. Jeg anbefaler det på det varmeste til den eller de som overveier å ta opp tråden.

Jeg takker kona mi for samarbeidet og utvist stor interesse, hjelp og tålmodighet.

LEDER: «En epoke i Nordstrands Blad er over»

Jeg takker redaksjonen i Nordstrands Blad, fantastisk å få spalteplass til min hobby. Ikke minst takker jeg Tone Granholt Henriksen som i mange år har vært min «føringsoffiser» og samarbeidspartner.

Jeg takker levende og døde for tekst og bilder som jeg har brukt.

Vårt område må være ekstraordinært rikt og mangfoldig også på unike mennesker når jeg har kunnet finne stoff til ukentlige artikler i 12 år og det er ikke mangel på stoff som gjør at jeg nå gir meg.

Tirsdag 5. november kommer den siste boken med «Aktuell Historie», det er nummer 6. Lanseringsfesten blir i Bekkelagshuset som i fjor. Du og dine er hjertelig velkomne.

Hjertelig hilsen fra Gunnar

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.