RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gunnar Pedersen er snart tilbake


Sammen med fysioterapeut Synne Noreng trener Gunnar Pedersen for å gjenvinne balansen.
Sammen med fysioterapeut Synne Noreng trener Gunnar Pedersen for å gjenvinne balansen. Foto: Foto: Aina Moberg
Det var ingen Aktuell historie i mandagens avis. Gunnar Pedersen er syk og må ta en pause.

Ullevål: – Jeg har hatt et slag, men er veldig optimistisk, sier bekkelagsmannen fra sengekanten på Oslo universitetssykehus Ullevål.

Håndtrykket og klemmen er like fast som det pleier, glimtet i øynene like gutteaktig og strålende som alltid. Bare gangen er litt annerledes.

På bedringens vei

– Jeg har mistet balansen, men trener og trener. I går gikk jeg en halvtime ute, med fysioterapeuten spiller jeg fotball, smiler han.

– Hils alle leserne og si jeg er i godt humør, og at jeg ber om unnskyldning for at jeg ikke kan holde kontinuiteten i Aktuell historie. Men, jeg føler at jeg er på bedringens vei, og om ikke lenge dukker spalten opp igjen, lover han.

– Jeg burde jo ha hatt noen historier liggende på lager, men jeg har i hvert fall skjelettet på tre/fire artikler, legger han til.

Godt humør er balsam

Gunnar sier han føler seg så trygg på slagavdelingen på Ullevål.

– Blide ansatte, god og effektiv organisering, tiden de har til å snakke med meg. Alt dette gjør meg bedre time for time. Jeg visste ikke at det fantes så mange Oslo-ungdommer med så mye godt humør. Balsam for en «syk» mann, smiler Gunnar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere