RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gunstig budsjett

Nina Høilund, fungerende bydelsdirektør på Nordstrand, ble glad da hun så byrådets budsjettforslag.

Nordstrand: Vi er fornøyde med tallene for 2007. Dette er et av de bedre forslagene som er lagt frem for bydelene. Et godt budsjett, sier hun.

For oss i Bydel Nordstrand er det ekstra gledelig at en styrking av bydelsrammene er gjort på de to områdene hvor vi sliter mest, eldreomsorg og barnevern. Her vil byrådet gi henholdsvis 100 og 50 milllioner kroner mer til bydelene. Det er en satsing som er bra for oss. Omlegging av kriteriesettet styrker også vår bydel. Nå skal antall barnehageplasser telle med. Det er gunstig for bydelen, for barnehageplasser har vi mange av, sier Høilund.

Hun sier videre at administrasjonen ikke har fått gått gjennom hele budsjettforslaget så langt, og at det blant annet er noe uklart hvordan sykehjemsreformen ser ut.

Men alt i alt ser budsjettet bra ut. Det betyr likevel ikke at Nordstrand er kvitt de økonomiske problemene. Bydelen har fremdeles store utgifter, minner Høilund om. Nina Høilund er til daglig økonomiansvarlig i Bydel Nordstrand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere