RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gutt (17) påkjørt i fotgjengerfelt


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
17-åring påkjørt, flere innbrudd og promillekjøring. Les Manglerud-politiets logg for helgen.

MORTENSRUD: Søndag kveld ble en 17 år gammel gutt påkjørt i et fotgjengerfelt i Mortensrudveien ved nr. 12. Med smerter i armen ble han kjørt til legevakten hvor det ble konstatert brudd. 

Det ble tatt beslag i sjåførens førerkort.


Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Fant brus etter innbrudd

BRYN: Fredag morgen ble det meldt om at det hadde vært innbrudd i gatekjøkkenet Papa Rosa i Østensjøveien på Bryn. Politiet kom til stedet kort etter. Hvor mye som ble stjålet, er noe uklart, men det ble funnet igjen brus fra innbruddet oppe i veien.

Positiv alkotest

LAMBERTSETER: Fredag litt over klokken 09 stoppet politiet en bil i Mellombølgen på Lambertseter. Etter mistanke om kjøring i alkoholpåvirket tilstand ble det gjort pusteprøve. Denne var positiv, og dermed ble den 45 år gamle mannen kjørt sentralarresten.

Fant mobiltelefon på mistenkt

HØYENHALL: En sak om tyveri av en mobiltelefon ble fredag formiddag raskt løst. Politiet fikk melding om at en mann hadde tatt en telefon fra en annen på Oslo S. De møtte partene på Høyenhall hvor telefonen ble funnet på den mistenkte – en 39 år gammel mann. Hendelsesforløpet var noe uklart.

Innbruddstyver forsvant på t-banen

HØYENHALL: Fredag kveld ble det meldt om innbrudd i en bolig i Høyenhallsvingen. To personer med ryggsekk var observert løpende i retning Bryn. Hundepatrulje ble satt på sporet. De gikk mot Høyenhall t-banestasjon, men sporene ble borte på perrongen.

Brant ved klubbhuset

HOLMLIA: Fredag kveld ble det meldt om en liten brann ved Klubbhuset til Holmlia Sportsklubb i Lusetjerndalen. Det viste seg at det hadde brent i noen spraybokser. Ingen skader. Politiet snakket med noen ungdommer på stedet, men kom ikke nærmere hvem som hadde tent på.

Rotet i klær i gangen

LJAN: Lørdag kveld kom det melding om at noen hadde tatt seg inn i en gang i en bolig i Von Øtkens vei på Ljan. Det var rotet i noen klær som hang der. Det ble observert gutter som løp fra stedet mot Ljan stasjon. Det er uklart om de hadde fått med seg noe.

Forsøkte å stikke fra kollisjon

MORTENSRUD: En drøy halvtime inn i søndagsnatten ble det meldt om kollisjon i Mortensrudveien ved Jordstjerneveien. Fører av den ene bilen forsøkte å stikke av, men ble tatt kontroll på. Han ble kjørt sentralarresten mistenkt for å ha kjørt i beruset tilstand.

Barn i den ene bilen ble kjørt til legevakten for sjekk. De ble funnet OK.

Kjørte i rus

BRYN: Søndag kveld ble det meldt om vinglete kjøring innover E6 fra Klemetsrud. Den aktuelle bilen ble stoppet på Bryn. En 46 år gammel mann ble kjørt sentralarresten mistenkt for kjøring i ruset tilstand.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere