RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VITNER: Politiet vil gjerne komme i kontakt med vitner etter ranet på Oppsal. FOTO: NINA S. OLSEN
VITNER: Politiet vil gjerne komme i kontakt med vitner etter ranet på Oppsal. FOTO: NINA S. OLSEN Foto: FOTO: NINA S. OLSEN

Gutt (17) ranet

En 17 år gammel gutt ble lagt i bakken og fraranet lommeboka på Oppsal torsdag kveld.

OPPSAL: Politiet fikk melding om ranet klokken 22.27. Selve ranet skal ha skjedd rundt 15 minutter før og offeret hadde tatt seg hjem til boligen son før han fikk varslet politiet.

Ranet skjedde ved barnehagen i Oppsalveien, ikke langt fra T-banestasjonen.

– Fornærmede ble lagt i bakken av en person. Det ble ikke truet med våpen, men det var i alt fire personer til stedet under ranet, forteller politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Stakk mot Skøyenåsen

Offeret, en 17 år gammel gutt, ble ikke skadet under ranet. Ranerne fikk med seg lommeboka hans, men politiet ønsker ikke å opplyse noe om innholdet i denne.

Etter ranet forsvant de fire guttene i retning Skøyenåsen skole. Flere politipatruljer ble sendt til stedet, også en hundepatrulje. Politihunden slet imidlertid med å få ferten av guttene og de ble ikke funnet.

– Guttene var i 17- til 20-årsalderen og var kledd i lange jakker som var sorte og beige. Gutten som la fornærmede i bakken hadde også på seg et farget skjerf, forteller Drevsjø.

Ønsker vitner

Politiet er nå svært interessert i å komme i kontakt med eventuelle vitner som var på Oppsal eller Skøyenåsen i det aktuelle tidsrommet.

– Politiet er interessert i alle opplysninger om ungdommer som har vært i området. Vi får håper noen har sett noe, det burde være flere som er ute på det denne tiden, sier Dag Harald Drevsjø.

Les om dommer fra Oslo tingrett her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere