Gå til sidens hovedinnhold

Gutt ranet

Fulle menn som må ha hjelp, kranglevorne menn som ikke vil høre på politiet og tre løpske hester er noe av det politiet har hatt å stri med de siste dagene. Les politiloggen her.

Kjørte hjem full mann

HOLMLIA: Fredag klokken 15.23 fikk politiet melding om en beruset person som oppholdt seg på Rema 1000 i Holmliaveien. Politiet fant en 51 år gammel full mannen utenfor butikken og han var ikke i stand til å ta vare på seg selv. Han ble derfor geleidet hjem til sin bopel på Toppåsen.

Tigget til brannskadd datter

MANGLERUD: En mann gikk ved 19-tiden fredag rundt i Manglerudveien med en dokumentmappe og tigget penger til sin brannskadde datter. Politiet kjørte i området, men kunne ikke finne mannen.

– Vi vil advare folk mot å lukke opp for noen man ikke kjenner til og ikke til folk som går og tigger penger på denne måten, oppfordrer Dag Harald Drevsjø som er politioverbetjent ved Manglerud politistasjon.

Ranet gutt

GODLIA: En 16 år gammel gutt ble ved titiden fredag kveld ranet av to jevnaldrende gutter ved Godlia T-banestasjon. Han ble fratatt mobil og skole-pc. Ranerne var iført olabukse. Politiet etterforsker saken, og tar gjerne imot tips fra publikum.

Stjal fra gjenbruksstasjon

GRØNMO: Halv tolv fredag kveld traff politiet to karer i slutten av tjueårene i Sørliveien ved Grønmo. De hadde vært inne på gjenbruksstasjonen og forsynt seg med kasserte mobiltelefoner og annet elektrisk utstyr. Tyvegodset ble returnert og politiet har opprettet sak på forholdet.

Full mann gikk feil

OPPSAL: Kvart på tre natt til lørdag fikk politiet en telefon fra en leilighet i Vetlandsveien om at det var innbrudd på gang. Like etterpå kom det nok en melding, denne gangen om at innbruddstyven ikke kom seg inn, men ble stående på terrassen. Da politiet kom til fant de en 23 år gammel mann fra Slependen som var på festlig lag i området. Han var svært beruset og hadde tatt feil av adressen han skulle til. Politiet fikk geleidet mannen i riktig retning.

To gutter ranet av mann

SÆTER: Klokken 16. lørdag ble to gutter ranet av en mann i Ekebergveien ved Sæterkrysset. Guttene ble truet og slått og måtte gi fra seg hver sin mobiltelefon. Mannen som utførte ranet var 175 centimeter høy og stakk fra stedet.

Hørte ikke på politiet

SIMENSBRÅTEN: En 31 år gammel mann ble pågrepet av politiet etter at han havnet i slåsskamp i en leilighet på Siemensbråten lørdag kveld ved halv nitiden. Mannen forsøkte å komme seg inn i en leilighet og havnet i slåsskamp med dem som bodde i leiligheten. Mannen var tidligere på dagen bortvist fra adressen av politiet og er nå anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

Uten gyldig førerkort

EKEBERG: En 33 år gammel mann er anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort etter at han ble stanset i Ekebergveien klokken tre natt til søndag. En passasjer overtok kjøring av bilen.

Full og gjennomvåt

MORTENSRUD: Like etter klokken ti søndag formiddag kom det melding fra Mortensrud T-banestasjon om en mann som satt og lå på en benk og ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Mannen var svært beruset og var i tillegg gjennomvåt og kald. Politiet kjørte mannen til Legevakten for behandling og avrusning.

Innbrudd i anneks

SOLVEIEN: Tyver tok seg i tiden før søndag ettermiddag inn i et anneks til en bolig i Solveien. Politiet fikk melding klokken 17.35 og dro til stedet for å gjennomføre åstedsundersøkelser. Det var uvisst hva som var borte.

Pågrep tagger

SKØYENÅSEN: Klokken 19.49 søndag fikk politiet melding fra to vektere som hadde anholdt en 31 år gammel mann på Skøyenåsen T-banestasjon. Vekterne hadde tatt mannen på fersken mens han tagget på et vognsett. Politiet pågrep mannen og kjørt han i sentralarresten.

Tre løpske hester

SKULLERUD: Klokken 16.52 fredag fikk politiet melding om tre hester på rømmen i Olaf Helsets vei. Hestene forsvant i retning General Ruges vei og Skullerud skole før de la om kursen mot Langerud sykehjem hvor politiet fant dem. Ikke lenge etter kom det tre jenter som kjente hestene og sørget for at de ble leid tilbake til innhegningen på Skullerud gård.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk