RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gutta med sambataktene


Klinte til: Noah Skåttun (t.h.) og lagkameratene i Vestli gjorde en god figur i Oppsal Cup, der de blant annet vartet opp med mye finspill.
Klinte til: Noah Skåttun (t.h.) og lagkameratene i Vestli gjorde en god figur i Oppsal Cup, der de blant annet vartet opp med mye finspill.
Samspillet er den store styrken til Vestli Hotspurs. I helga spilte 11-åringene ball i hatt med motstanderne i Oppsal Cup.

Oppsal: Vi er gode til å spille sammen. Det har nok mye å gjøre med at vi kjenner hverandre så godt, fastslår Vestli-spillerne.
11-åringene tror samtidig noe av grunnen til suksessen er at de passer på å ha det gøy i tillegg til at de er seriøse når det gjelder.
Det kan hende vi tuller litt på treninger, men når det er kamper konsentrerer vi oss veldig bra, sier Noah Skåttun.
I Oppsal Cup trillet Hotspurs rundt motstanderne i alle sine kamper. Etter en morsom søndag på fotballbanen, var fasiten tre seirer på like mange forsøk for 11-åringene.
Hjelpetrener Roger Skåttun forteller at laget fokuserer mye på å få til et godt samspill. I helga var han stolt over at ting fungerte som det skulle.
Disse gutta har spilt sammen lenge, så spillet begynner å sitte bra. Vi fokuserer mye på samspill og å holde bredden i laget, sier han.
Vestli har vært med på mange cuper denne sesongen, og ofte slår laget til med lekre pasninger og fine kombinasjoner. Også i seriespillet har laget imponert, der bare én kamp har endt med tap til nå.
For Vestli er det ikke noe snakk om å toppe laget, og i cupene får til og med spillerne prøve seg på alle plassene på banen.
Vi roterer på posisjonene hele tida, og alle gutta får like mye spilletid, forteller Roger Skåttun.
På Oppsal fikk motstanderne merke det farlige samspillet til Vestli. Og det er enda mange kamper igjen å frustrere motstanderne på i år...


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere