*Nettavisen* Nyheter.

Gutta vil også ha nye øyevipper

INTSTRUKTØR: Bjørn Tore Omholt Jakobsen er treningsinstruktør på Sats Solli, og fornøyd med nye vipper. FOTO: Kristin Tufte Haga

Bjørn Tore Omholt Jakobsen (35) er godt fornøyd med de nye øyevippene. – Det var litt gru-gleding i forkant, men jeg synes det ble bra! sier treningsinstruktøren.

Klikk på bildet for å forstørre.

VIPPEFIN: Bjørn Tore Omholt under vippebehandling.

Klikk på bildet for å forstørre.

KLAR: Bjørn Tore klar for fest med nye vipper.

OSLO: – Jeg kjenner mange som har vippeextension, men bare én mann, og han har gjort det i Australia. Blir spennende å komme tilbake på jobb etterpå og se om noen «ser det», sier Bjørn Tore Omholt Jakobsen, som ellers er treningsinstruktør på Sats Solli.

– Jeg gru-gledet meg litt i forkant, men synes det ble bra! Litt sjokk med en gang, også fordi vippene ble mørkere enn det som er naturlig. Men jeg regner med at man blir vant til de nye vippene ganske raskt, sier Bjørn Tore.

– En barriere er brutt

Avisen har tidligere skrevet om Grefsen Hudpleie, og om unge jenter som til og med har skulket skolen for å få satt på vippeextension. Innehaver Birgitte Vistung forteller at Bjørn Tore er den første mannen som får satt på vippeextension i hudpleiesalongen.

– En barriere er brutt her nå, men menn kommer stort sett etter og gjør det kvinnene får gjort med utseendet. Så jeg tror nok ikke Bjørn Tore blir den første og siste mannen som gjør dette her, sier Vistung.

– På Bjørn Tore har vi ikke forlenget de eksisterende vippene, slik kvinner som regel vil ha. Vi har kun gjort vippene fyldigere, sier Vistung videre.

Klar for fest

Til helgen er det julebord på Sats.

– Jeg har i hvert fall pynta meg til jul allerede, og veldig klar for fest, ler Bjørn Tore.


Flere saker fra dittOslo.no:

– Tenk om en unge hadde fått steinen i hodet

Flyr høyt etter medaljedryss

Folk er positive til bomring og rushtidsavgift i Oslo

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.