RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Guttas kule kveld


Guttegjengen fra 10. klasse på Lambertseter skole ankom nyttårsballet i limo.
Guttegjengen fra 10. klasse på Lambertseter skole ankom nyttårsballet i limo.
Harry? Nei, langt i fra. Dette var bare kult, syntes en guttegjeng fra Lambertseter skole. De ankom årets nyttårsball i limousin.

LAMBERTSETER: – Det er ikke ofte man går ut av 10. Klasse. Da har du gått 10 år sammen med elever du har hatt glede av. Det er gøy og spesielt og bør feires! mente moren til Tim Thorbjørnsen (15). Hun leide likeså godt en limousin til de unge håpefulle.

– Det var en glede å kunne ordne med den limoen, sier Mona Thorbjørnsen. Hun har jobbet på Lambertseterklubben, der ballet for avgangsklassene ble holdt, i 22 år.

Champis all over

Stivpyntet i dress og slips ankom seks gutter huset til Tim en lørdagskveld i januar. Så var det bare å vente i spenning.

– Mamma leide limo for at vi skulle ha noe å glede oss til den kvelden. Jeg syntes det var superkult, forteller 15-åringen.

Da den svarte doningen av en bil gled mot innkjørselen, kunne ikke gutta annet enn å juble.

– Endelig, nå var den her! tenkte de og hev seg inn i bilen.

Der ventet «champisen».

– I midten var det et bord som holdt champagneglass. Vi drakk Villa farris, som vi sølte mange ganger over oss mens vi kjørte, sier Tim. Han beskriver kjøretøyet: – Det var sånne deilige skinnseter og et svært stereoanlegg, så vi hørte skikkelig lyd. Musikken kunne vi dirigere som vi selv ville. Taket kunne ikke åpnes, men vi gjorde masse rart ut av vinduene - vi skreik og var glade, forteller han entusiastisk.

10. klassingene kjørte rundt i byen i en times tid.

– Alle bare glodde på oss! Vi følte oss litt voksne.

Tim beretter at det var fire andre limousiner som ble leid i anledning nyttårsballet. Flesteparten av elevene valgte likevel ikke å være i limo, fordi de mente det var litt harry, ifølge Tim.

– Jeg synes ikke det er noe harry å kjøre i limo, det er jo ikke sånn man gjør så veldig ofte, sier han.

For kompisene Jørgen Bekkemellem og Truls Naas var det også første gang i limousin. De er enig med Tim - det er ikke harry å kjøre limo! – Det var gøy og spennende. Vi satt der og snakka. Jeg følte meg litt spesiell da vi kjørte rundt i gatene, sier Jørgen.

– Jeg følte meg litt konge på haugen. Dette er noe andre også burde gjøre, mener Truls.

God innsats

Nyttårsballet ble ifølge guttene også en suksess. To klasser med 15-åringer gikk rundt og spiste og danset med hverandre.

– Det var en minnerik og kul aften, oppsummerer gutta.

– Jeg vil takke ballkomiteen som lagde ballet! sier Tim høflig.

Sammen med 10 elever utgjorde moren hans denne komiteen.

– Jeg er glad for at jeg har fått lov til å jobbe med elevene. De har gjort en formidabel jobb!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere