RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Guttelus» i sus og dus


Stortrives: Søstrene Susanne Skou Nordby og Marianne Wiinberg satser for fullt i Schlägergården.
Stortrives: Søstrene Susanne Skou Nordby og Marianne Wiinberg satser for fullt i Schlägergården. Foto: FOTO: ELISABETH C. WANG
Søstrene Susanne Skou Nordby og Marianne Wiinberg har hatt suksess på nettet. Nå er det «nye» lokaler i ærverdige Schlägergården som gjelder.

LILLEAKER: – Vi hadde en sønn hver, da vi begge, ganske likt, fant ut at vi var gravide med nummer to. Da vi skjønte at også dette ble gutter, tok vi grep og bestemte oss for å starte butikk sammen, smiler Susanne.

– Større utvalg

De hadde sett seg lei av lyseblått og kjedelig tøy til gutter og ønsket mer og større variasjon.

– Det hadde blitt litt mye lyseblått, «Spiderman» og «Cars» på oss. Vi hadde lyst på et bredere utvalg og samtidig fokusere på at alt var av god kvalitet. Økologiske materialer i tillegg til norsk design, var også viktig for oss, sier Marianne.

Fra nett til fredet bygg

I to år hadde de sin plattform på nettet med nettbutikken Guttelus.no, så ble de gjort oppmerksomme på lokalene i Schlägergården.

– Vibeke Sætre inne på interiør og klesbutikken Malou, vegg i vegg her, kjenner oss og informerte oss om det ledige lokalet. Det skjer så mye spennende her, og det skal også komme en kafé her etter hvert, så dette lokalet passet oss perfekt.

Det var bare litt vanskelig med det rosa rommet, sier Susanne og ler hjertelig.

Rosa utfordring

– Ja, det er jo et rosa rom her, som vi ikke får gjort noe med. Bygget er fredet og derfor har vi måttet tenke litt smart når det kommer til klesoppheng og utstilling av de ulike produktene. I det rosa rommet har vi faktisk dristet oss til et knippe jenteklær, sier Susanne.

Men fokus på baby og gutteklær har damene bak «Guttelus» fortsatt. Likevel har butikken også mer å friste med.

– Vi har et utvalg av sko, leker, interiør og utstyr. Mange blir overrasket når de stikker innom her; Positivt overrasket over utvalget. Vi har allerede fått flere tilbakemeldinger fra folk i nærmiljøet, som sier de liker at det har blitt litt liv og røre her oppe, sier Marianne.

Hjemmekoselig

Selve bygget sørger for den hjemmekoselige atmosfæren inne hos «Guttelus». Her er det lavt under taket, små rom og vinduer som minner om utsikten til oldemor.

– Vi trives veldig godt her og håper og tror folk vil sette pris på vårt konsept. Nå vet jo folk også at vi har et lite jenterom, så skulle det være noen jentemødre på tur har vi også noe for dem, smiler Susanne.

 

For mer informasjon se: www.guttelus.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere