*Nettavisen* Nyheter.

Guttene har talt: Ikke gjør dette på Instagram, jenter!

Anders Kveli og Ludvik Lund vet hva slags bilder de IKKE liker å se fra jentene på Instagram. Foto: Foto: Pernille Martinsen/Illustrasjon: Clipart/Instagram

Gjør du dette på Instagram, må skjerpings til. Les hva guttene irriterer seg mest over at jenter gjør på foto-delingstjenesten.

Klikk på bildet for å forstørre.

Anders Kveli (18) og Ludvik Lund (18) fra Bjørnholt vgs. Foto: Foto: Pernille Martinsen

Dette irriterer gutter seg over på instagram:

  • Glem qoutes fra sangtekster og filmer om kjærlighet. Det blir for dumt, da kan du heller droppe å skrive noe som helst under bildet.
  • Ikke blek tennene til de har passert fargen hvit, retusjer ansiktet eller kroppen til noe helt utenomjordisk. Vi ser det. I verste fall blir vi veldig overrasket når vi først møter deg i virkeligheten. Filter er det som er godtatt.
  • Ikke stå en time på badet og fiks deg for en selfie. Dropp hvert fall å skrive noe sånt som «klar for Fridays med verdens beste jenter».
  • Ikke del kyssebilder med resten av verden, spesielt ikke et med deg og venninnen din. Vi skjønner at du har noen du er glad i, men det er bare så jævlig teit.
  • Det er greit hvis du har mange venner, men ikke legg ut et bilde av ny venninne hver uke og fortell resten av oss hvor mye du elsker henne.

ER DU ENIG? HVA ER DET MEST IRRITERENDE JENTER POSTER PÅ INSTAGRAM? KOMMENTER UNDER!

Kyssing

KYSSEBILDER PÅ INSTA?: Nei, mener Anders og Ludvik. (Illustrasjonsfoto: Clipart)

Anders Kveli (18) fra Bjørnholt vgs. er ikke i tvil om hva han syns er det mest irriterende jenter kan gjøre på Instagram er:

Hashtags fra en annen verden.

– Ikke bruk de tagsene alle andre bruker bare for å få likes. Jeg hater spesielt #tagsforlikes og #likeforlike. De som liker det bildet, liker deg vel egentlig ikke. Det var kult for over et år siden, ikke nå.

Mens Ludvik Lund (18) irriterer seg over jenter som legger ut utallige treningsbilder.

– Jeg er så lei av å se sånne bilder.

Det du ta kan ta med deg er at selfies fortsatt er helt greit. Men husk, det du legger ut blir ikke borte. Selv om du tror det.

ER DU ENIG? HVA ER DET MEST IRRITERENDE GUTTER POSTER PÅ INSTAGRAM? KOMMENTER UNDER!

LES OGSÅ:
Dette irriterer jentene på Instagram, gutter

Instagram

LES MER FRA UNGDOMSREDAKSJONEN HER!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.