RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gøy i sommerferien

Skiforeningens arrangement "Gøy i sommer- ferien" har vært ett populært aktivitetstilbud tilbud til barn og unge. I forrige uke var 35 barn i sving på Sandbakken.

Sandbakken: Utfordringene har vært mange for barna som har deltatt på Skiforeningens aktivitetsleir i sommer. Padling, klatring, livredning, sykling, bekkevandring og svømming har stått på programmet og for noen har opplevelsene vært grensesprengende.

Mange er usikre og vurderer om de tør eller ikke, men de blir fort eplekjekke når de først klarer det, forteller Kari Mette Østrem som er leder for aktivitetstilbudet.

Korrekt fall

Da Nordstrands Blad besøkte barna og instruktørene på Sandbakken i forrige uke var det sykkeldag. Barna var delt i ulike grupper og drev med forskjellige aktiviteter. Trafikksikkerhet, renhold og vedlikehold, hinder- og offroadløype, stafett og sykkeltur med bading og grilling.

Ungene er kjempefornøyde, de enser ikke at det regner en gang. Ingen barn har vondt av å være ute i aktivitet, sier Kari Mette Østrem.

Det artigste var da vi lagde trebåter, og så gleder jeg meg veldig til klatringen senere i uka, sier Gustav Peinert (8) før han demonstrerer korrekt fall med sykkel i en grushaug.

Det kan være lurt å bruke hjem hvis du skal prøve dette, sier han.

Sikkerhet i høysete

Med regn og sleipt underlag blir det fort knall og fall på sykkel. Det verste er offroadløypa som går gjennom en liten skog av brennesler.

Det er glatt og jeg har ikke lyst å brenne meg, men det er morsomt, sier Oskar Johansen (9).

Han forteller videre at kanopadlingen har vært høydepunktet til nå.

Det morsomste har vært padlingen og da vi svømte med klær på, forteller han entusiastisk.

Alle barna og instruktører har sykkelhjelm på. Nå barna går i vannet må de ha på seg redningsvest.

Vi legger stor vekt på sikkerhet, sykkelhjelm og redningsvest må alle ha med, sier Kari Mette Østrem.

Dette er andre året Skiforeningens arranger aktivitetstilbudet på sommeren. I høstferien vil Skiforeningen også ha ett liknende tilbud på Sandbakken.

Vi skal sette barna i aktivitet i høstferien også. Da blir det ett tilbud fra mandag til torsdag og aktivitetene blir litt andre enn det vi har hatt i sommer, sier Kari Mette Østrem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere