RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gøy med friidrett

Det har blitt en tradisjon for de tre skolene, Ekeberg, Bekkelaget og Nedre Bekkelaget skole, å arrangere en skolekamp innen friidrett for 5. - 7. klassene.

Bekkelaget På en regntung fredag stillte alle tre skolene med motiverte lag til å vinne vandrepokalen, som Bekkelag skole vant i fjor.

Skolene tar ut lagene, for å ta med de beste til stevnet. Det er fire gutter og fire jenter fra hvert klassetrinn. Tilsammen er det 72 deltagere som er i aksjon her i dag, forteller lederen i Bækkelagets friidrettsgruppe, Jostein Harladseid, som arrangerer det hele.

Først på programmet sto 60-meter, som ble fulgt av en ivrig heia-gjeng på tribunen.

Målet er å tilby flest mulige et tilbud innen friidrett. Samtidig håper vi selfølgelig på rerkruttering av de unge, forteller Jostein Harladseid videre.

Helene Eng, 11 år, og Silje Therese Augeberg, 11 år, fra Ekeberg skole var med i den første gruppa, som løp 60 meter.

Det var kjempe morsomt og viktig at jeg vant, fordi vi vil jo slå de andre skolene, forteller Helene stolt.

Det er første gangen vår og til nå er det kjempe gøy, selv om vi fryser litt. Vi skal kaste ball og hoppe lengde etterpå. Håper det blir like bra, sier Silje.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere