*Nettavisen* Nyheter.

Gyldne stokker på Lille Tøyen

Sykehjemmet på Lille Tøyen skal først og fremst være et hjem, er filosofien. Derfor er dans, hygge og en god omgangstone det vanlige i hverdagen. Og premierte turer.

LILLE TØYEN: Det er Oslo Idrettskrets som har satt turgåing for eldre i system ved å sørge for en premiering. For får man 20 turer i løpet av et drøyt sommerhalvår, får man "Den Gyldne Spaserstokk". Året etter får stokken et bronsemerke, og så baller det på seg med sølv, gull, diplom og all mulig heder.
Denne inspirerende ordningen passer godt inn i Lille Tøyen sykehjems filosofi, så første fredag i desember fikk hele 12 beboere heder og spaserstokk. Noen for første gang, andre for sjette.
Så rart det enn høres ut, hører Lille Tøyen sykehjem inn under bydel Sagene. Derfor vil nok mange kjenne igjen navn fra Sagene og Torshov på vinnerlisten (ikke alle er med på bildet):
Hjørdis Bruun, Bergljot Gullerud, Gudrun Hansen, Mary Ihle, Ester Jensen, Borghild Johnsen, Synnøve Jørgensen, Rigmor Kristiansen, Berit Lie, Knut Martinsen, Ingrid Sagvåg, Vera Skappel, Agnes Strand og Leikny Sæter.
Neste år overføres Lille Tøyen sykehjem til Bydel Grünerløkka. Med de Gyldne Spaserstokkene med på lasset, vil vi tro

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag