RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ha'kke 10iid hadde tid til Rødnesedagen


Bjørn Richard Monsen fra Redd Barna stilte opp sammen med Varun Agnihotri og russebuss-gjengen fra Holmlia og Lambertseter.
Bjørn Richard Monsen fra Redd Barna stilte opp sammen med Varun Agnihotri og russebuss-gjengen fra Holmlia og Lambertseter.
Russebussen Ha'kke 10iid fra Holmlia og Lambertseter dukket opp på Oslo S med røde neser og godt humør for å støtte opp under Redd Barna og innsamlingsaksjonen Rødnesedagen lørdag ettermiddag.

LAMBERTSETER: Etter å ha sett kjente fjes fortelle om Rødnesedagen og innsamlingsaksjonen på TV, bestemte russebuss-sjef Varun Agnihotri seg for selv å bidra.

Han lanserte ideen for resten av russebuss-gjengen fra Holmlia og Lambertseter videregående skole og fikk dem med seg på prosjektet. De tok kontakt med Redd Barna og fikk positiv respons.

Ikke bare fyll og fanteri

Under slagordet "Sunn Russ" vil de formidle et bedre bilde av russen.

– Vanligvis forbindes jo russen med fyll, dop og sex, medgir russebuss-sjefen.

– Hvert år gleder barna seg til å samle inn russekort, for de ser opp til russen. Vi ønsker å sette et eksempel for barna med dette engasjementet. Men vi er ikke englebarn, presiserer han

Mange kroner til Redd Barna

Under stuntet på Oslo S var også Bjørn Richard Monsen fra Redd Barna til stede. Han var imponert over russegjengens engasjement og humør. Etter å ha solgt røde neser på Oslo S gikk ferden videre oppover Karl Johan.

Ved Nationalteateret fremførte de en egen sang komponert for anledningen. Innsatsen brakte inn over 10.000 kroner til Redd Barna.

Pengene går til beskyttelse av barn mot vold, overgrep, utnytting og omsorgssvikt.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere