RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hadde 1000 kilo betong i overvekt


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
En polsk lastebilsjåfør mistet tirsdag førerkortet på Sjursøya.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: På formiddagen måtte han bremse kraftig opp, og det resulterte i at den flytende betongen han hadde på henger plasket over. Dermed ble politiet kontaktet. De kunne raskt konstatere at det var et stort og dårlig sikret lass han hadde på hengeren. Ved veiing viste det seg at han hadde 1000 kg overvekt. Dermed røyk førerkortet.

Hvordan veidekket med betong ble, sier politiloggen ikke noe om.


Manglerud-politiets logg forteller imidlertid om både flere trafikkforhold og andre hendelser denne uken:

Bare små skader

Bryn: Litt over klokken 10 tirsdag formiddag kom det melding omtrafikkuhell i rundkjøringen utenfor Bryn senter. En dansk trailer og en norsk personbil hadde kommet borti hverandre. Ingen personskader og bare mindre matrielle skader. Politiet fikk dem ut av rundkjøringen slik at de ikke forstyrret den øvrige trafikk mer mens de skrev skademelding.

Svært uryddig kjøring

Prinsdal: Ved 12- tiden tirsdag kom det flere meldinger om at en bil kjørte svært uryddig i Nedre Prinsdals vei. Den var både oppom fortau og nedi en grøftt. Føreren stoppet også på grønt lys.

Politiet fikk stoppet bilen med en forvirret mann i krysset Øvre Prinsdals vei/ Hauketoveien. Den 74 år gamle mannen har forklart politiet at han ikke husker noe fra turen. Førerkortet ble beslaglagt på stedet.

Sykkel mot bil

Holtet: Tirsdag ettermiddag ble en 34 år gammel mann kjørt til legevakten med skader i skulderen. Årsaken var at han hadde kollidert med en bil i Kongsveien. Mens syklisten ble kjørt til legevakten, ble sykkelen kjørt til mannens bopel.

Veltet med MC

E18/Ljan: Onsdag morgen kom det melding om en motorsykkelulykke på Mosse-veien ved Herregårdsveien. Fører og en passasjer var oppe-gående da utrykningsenhetene kom til stedet, men passasjeren klaget over en vond skulder. Ingen andre var innblandet i uhellet. Viking måtte ta seg av MCen. Årsaken til hvorfor motorsykkelen veltet er uklar.

Alarmen gikk

Munkerud: Onsdag formiddag gikk innbruddsalarmen i et hus i Brattvollveien på Munkerud. Politi og vekter kom til stedet, men kunne ikke se at noen hadde vært inne. En dør på terrasse sto åpen.

Stoppet ikke for kontroll

Bøler: En 20 år gammel mann ble onsdag ettermiddag anmeldt for ikke å ha stoppet for kontroll.

Det var Oslo trafikkstasjon som hadde kontroll i Bølerlia, og de forsøkte å vinke inn en bil. Men denne bare fortsatt.

Bil og mann ble imidlertid innhentet. Han fortalte at han ikke hadde forstått at han skulle stoppe. Den forklaringen holdt ikke, og dermed ble det an- meldelse.

Det var ingen brann

Manglerud: Onsdag ettermiddag gikk brannalarmen på Manglerud- hjemmet . Stor utrykking i det meldingen gikk på røyk i en korridor.

Det viste seg heldigvis å ikke være brann . Derimot var et brannslukningsapparat blitt tømt i kjelleren, og pulveret utløste alarmen. Ingen skader.

Dyr samtale

Prinsdal: Onsdag kveld ble en bil stoppet i Nedre Prinsdals vei. En politipatrulje hadde sett at føreren snakket i mobiltelefon. Dermed fikk han et forenklet forelegg på 1300 kroner. Med andre ord - en dyr samtale.

Tatt med narkotika

Holmlia: Onsdag kveld stoppet politiet tre gutter i Holmlia senter. De ble ransaket, og på to av dem ble det funnet litt narkotika. 17 og 18-åringen ble anmeldt mens den tredje slapp fri.

Bilen forsvant

Skullerud: Torsdag morgen ringte en fortvilet mann og fortalte at bilen hans, en Audi , ikke sto der han hadde parkert den kvelden før.

Dermed var det bare å innlevere anmeldelse på biltyveri.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere