*Nettavisen* Nyheter.

Hadde åtte jenter i bilen

  Foto: Illustrasjonsfoto

To pågrepet

NORDSTRAND: Natt til onsdag fikk politiet melding om at det var en fremmed mann inne i en bolig i Kittel Nilsens vei på Nordstrand. Han kom seg ut, men ble kort etter stoppet av en politipatrulje.

I forbindelse med dette stoppet politiet en bil. I denne var det åtte jenter. To østeuropeere på 24 og 41 år ble kjørt sentralarresten. Det er uklart om denne bilen hadde sammenheng med innbruddet.

Stjal 12 øl

HAUKETO: Tirsdag formiddag meldte REMA 1000 på Hauketo at de hadde en butikktyv i forretningen. Han hadde forsynt seg med 12 øl. Mannen hadde ikke legitimasjon, men det viste seg å være en asylsøker. Han ble kjørt til politiets utlendingskontor.

Påkjørt i lyskryss

ULSRUD: Tirsdag ettermiddag ble en 16 år gammel jente påkjørt i lyskrysset General Ruges vei/Olav Nygaards vei. Hun ble kjørt til legevakten for kontroll.

Etter det politiet har fått opplyst, skal jenta ha løpt ut i veien og blitt truffet av en bil. Føreren var en 49 år gammel mann.

Bra med observante personer

NORDSTRAND: Natt til torsdag fikk politiet melding om at en person hadde sett ”mistenkelige personer” i en bil på Nordstrand. De hadde lyst med lommelykter, og en i kjeledress hadde snoket i området.

– Vi fulgte fot- og bilspor, men måtte etter hvert gi oss, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

– Det er ikke meldt om innbrudd i nærområdet, men vi skal ikke se bort fra at den observante melder avverget en kriminell handling ved å kontakte oss så raskt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.