RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hadde åtte jenter i bilen


 
  Foto: Illustrasjonsfoto

To pågrepet

NORDSTRAND: Natt til onsdag fikk politiet melding om at det var en fremmed mann inne i en bolig i Kittel Nilsens vei på Nordstrand. Han kom seg ut, men ble kort etter stoppet av en politipatrulje.

I forbindelse med dette stoppet politiet en bil. I denne var det åtte jenter. To østeuropeere på 24 og 41 år ble kjørt sentralarresten. Det er uklart om denne bilen hadde sammenheng med innbruddet.

Stjal 12 øl

HAUKETO: Tirsdag formiddag meldte REMA 1000 på Hauketo at de hadde en butikktyv i forretningen. Han hadde forsynt seg med 12 øl. Mannen hadde ikke legitimasjon, men det viste seg å være en asylsøker. Han ble kjørt til politiets utlendingskontor.

Påkjørt i lyskryss

ULSRUD: Tirsdag ettermiddag ble en 16 år gammel jente påkjørt i lyskrysset General Ruges vei/Olav Nygaards vei. Hun ble kjørt til legevakten for kontroll.

Etter det politiet har fått opplyst, skal jenta ha løpt ut i veien og blitt truffet av en bil. Føreren var en 49 år gammel mann.

Bra med observante personer

NORDSTRAND: Natt til torsdag fikk politiet melding om at en person hadde sett ”mistenkelige personer” i en bil på Nordstrand. De hadde lyst med lommelykter, og en i kjeledress hadde snoket i området.

– Vi fulgte fot- og bilspor, men måtte etter hvert gi oss, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

– Det er ikke meldt om innbrudd i nærområdet, men vi skal ikke se bort fra at den observante melder avverget en kriminell handling ved å kontakte oss så raskt.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere