Hadde bilen full av sterke drikkevarer

 

 

Les politiloggen fra Manglerud-politiet!

Bilen full av alkohol

SVÆRSVANN: Tollvesenet stoppet fredag formiddag to biler ved Sværsvann. Den ene viste seg å være fullastet med alkoholholdige varer. En 25 år gammel mann fra Øst-Europa ble arrestert og kjørt sentralarresten.

Fant stjålet bil med sykler

SKØYENÅSEN: Fredag ettermiddag kom politiet over en stjålet bil ved Skøyenåsen T-banestasjon. I denne fant de to stjålne sykler. Det er ikke lenge siden sist Manglerud-politiet også kom over flere stjålne sykler.

Syklist til legevakten

EKEBERG: Fredag ettermiddag ble en syklist kjørt til legevakten med kuttskader og vond hofte. Han var påkjørt av en bil på Ekebergveien ved Ekeberghallen.

Innbrudd i museum

LJANSBRUKET: Fredag ettermiddag ble det meldt om at det hadde vært innbrudd i det lokalhistoriske museet ved Ljansbrukveien utenfor Hvervenbukta. Et vindu sto åpent. Politiet gikk spor med hund, men disse ble borte ved asfalten på veien. Trolig er ikke noe stjålet.

Eggkasting

HOLMLIA/MORTENSRUD: Årets Hallooween ble ingen stor utfordring for politiet. Bare to forhold er notert i Manglerud-politiets logg.
Det ene er fra Ravnkroken på Holmlia. Her skal det ha blitt kastet egg, men politiet kunne ikke finne egg på noen av mange ungdommer som var på stedet. Det samme ble loggført på Mortensrud mellom senteret og T-banen.

Mann slått av to jenter

MORTENSRUD: Fredag kveld ble det meldt om ordensforstyrrelser på Mortensrud. En mann skulle ha blitt slått av to jenter. Den skadde ble kjørt legevakten. Politiet fant ikke gjerningsjentene, men har vitneobservasjoner å arbeide etter.

Forsøkte å komme inn på fest

LAMBERTSETER: Politiet satte natt til lørdag kursen for Glimmerveien på Lambertseter etter melding om hjemme alene-fest. Da de kom til stedet, var bare syv rolige ungdommer på adressen, men de kunne fortelle at flere hadde forsøkt å komme seg inn til dem.

Kjørte i grøfta

SVÆRSVANN: Lørdag morgen ble det meldt om at en bil hadde kjørt i grøfta ved Sværsvann. Da politiet kom til stedet, var ingen å se. Det ble satt i gang søk, men dette ble resultatløst. En telefonledning var revet ned, og en bilrute var knust. Bilen ble tauet opp og fjernet fra stedet.

En til legevakten

FISKEVOLLEN: En person ble kjørt til legevakten med hodesmerter etter sammenstøt mellom to biler på Mosseveien ved Fiskevollen lørdag formiddag.

Stjal sjokolade

MORTENSRUD: En 41 år gammel mannlig østeuropeer ble kjørt til sentralarresten etter at han hadde stjålet sjokolade for 600 kroner på Mortensrud senter lørdag ettermiddag. Han var svært hissig ved pågripelsen.

Slått i ansiktet

MORTENSRUD: En 32 år gammel mann ble kjørt i ambulanse til legevakten etter at han var slått i ansiktet ved Esso på Holmlia lørdag ettermiddag. Mannen var angrepet av fire ungdommer i alderen 16-20 år. De var borte da politiet kom, men politiet har en del momenter å arbeide etter

Anmeldt for nark-bruk

HOLMLIA: To ungdommer på 15 og 17 år ble lørdag kveld tatt hånd om av politiet og anmeldt for narkotikabruk. Dette skjedde i Rosenholmveien. De vil bli fulgt opp av forebyggende politi på Manglerud.

Forsøkte å komme inn på skole

HOLMLIA: Lørdag kveld ble det meldt om at noen forsøkte å komme seg inn på Toppåsen skole. Politiet fikk kontakt med noen som spilte fotball utenfor, men kunne ikke knytte disse til å ha forsøkt å komme seg inn på skolen. Et vindu sto i luftestilling.

Festslossing

PRINSDAL: Politi og ambulanse måtte legge veien til Prinsdal tennishus lørdag kveld. Det ble meldt om slåssing på festen der. En gutt ble kjørt legevakten etter å ha blitt slått i hodet. Gjerningspersonen var borte da politiet kom, men identiteten skal være kjent.

Truet med kniv

LAMBERTSETER: Politiet ble søndag morgen bedt om å komme til en leilighet i Mellombølgen på Lambertseter. En person skulle ha truet med kniv. Ingen var til stede da politiet kom til stedet.

– Vi har stadig aksjoner mot bruk eller bæring av kniv, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

Fikk igjen stjålet bil

GODLIA: Politiet fikk søndag kveld melding om at en bil i to uker hadde stått i Dalbakkveien. Det viste seg at den var meldt stjålet fra Nonnegata for flere uker siden. Bil og eier ble gjenforenet.

Fant bagger med tyvegods

NORDSETER: Sent søndag kveld fikk politiet melding om innbrudd på Nordseter, og at det muligens var noen i boligen.

Politiet kom til adressen hvor de så at en vindusrute var knust. Like etter kom de over en øst-europeisk bil i nærheten med tre personer på 21, 24 og 33 år. De fant også bagger med tyvegods.

Stoppet pirattaxi

RYEN: Politiet stoppet natt til mandag en bil ved Esso på Ryen. Føreren, en 43 år gammel mann, ble anmeldt for å ha kjørt pirattaxi. Han hadde to passasjerer i bilen.

Hadde smerter i nakken

KLEMETSRUD: En person klaget over smerter i nakken etter at to biler kjørte i hverandre på E6 ved Klemetsrud mandag morgen. Kjøretøyene var en varebil og en personbil.

Kjørte i 109 på E6

E6: En 22 år gammel mann fikk mandag morgen et forenklet forelegg etter at han hadde kjørt i minst 109 km/t i 90-sonen utgående på E6.

Mistet førerkortet

RYEN: Politiet tok mandag formiddag beslag i førerkortet til en 45 år gammel mann som kjørte på E6 ved Ryen. Hans adferd på veien var ikke i overensstemmelse med lover og regler.

Fikk vondt i bryst og nakke

KASTELLET: To personer klaget over vondt i bryst og nakke etter sammenstøt mellom to biler på Ekebergveien ved Kastellet mandag ettermiddag. Det ble ikke tatt beslag i førerkort til de to sjåførene.

Sov i blomsterbed

LJAN: Politiet kom mandag kveld over en mann som lå og sov i et blomsterbed i von Øtkens vei på Ljan. Han hadde kniv, to sakser og sprøyter på seg. Den 36 år gamle mannen, som ikke er fra nærområdet, ble anmeldt og kjørt bort.

Så på film mens han kjørte

MORTENSRUD/KALBAKKEN: Natt til tirsdag fikk politiet melding fra en bilfører som kjørte innover E6 fra Mortensrud. Han lå bak en lastebil som flere ganger var utenfor kjørebanen.

Bilen ble stoppet på Kalbakken. Det viste seg at den ukontrollerte kjøringen skyldtes at føreren hadde sett på film mens han kjørte. Han ble anmeldt etter Vegtrafikklovens paragraf 3 om aktsomhet.

Les også:

Innbrudd på Prinsdal skole – knuste dører og vinduer

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.