RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Hadde sex på opera-taket

Etter at fyrverkeriet og festen var over, ble det meldt at et par hadde samleie på taket av den nye Operaen. Les politiloggen her.

Par hadde samleie på operataket

OSLO: Natt til søndag ble det meldt om at et par hadde samleie på taket av den nye Operaen. Et par ble overrasket mens de holdt på midt i hyrdestunden.

Politipatruljen formante paret om å fortsette et annet sted, noe som ble etterkommet av de to. Ingen forføyning fra politiets side.

For mye ved i peisen utløste brannalarm

GRØNLAND: Natt til lørdag, kl. 01.15, fikk politiet melding om en brann på utestedet Asylet på Grønland. Stedet skulle være evakuert.

Da politiet ankom, viste det seg at utestedet var stengt og at det ikke var behov for evakuering. Det viste seg også at det ikke hadde vært brann, men at noen gjester hadde lagt for mye ved i peisen før stengetid.

Altså ingen brann og politiet dro fra stedet ganske umiddelbart.

Politibil tagget en pågrepet

SENTRUM: Natt til søndag, ca, kl. 00.30, ble det meldt om at en politibil som befant seg i Oslo sentrum var tagget. Gjerningsmannen løp fra stedet, men ble pågrepet kort tid etter.

Han ble kjørt til arresten i Politihuset og anmeldt for skadeverk.

Mann i narkotikarus onanerte

GRØNLAND: Søndag fikk politiet melding fra en forbipasserende om en person som satt ute et sted på Grønland og hadde blottet sine edlere deler for offentligheten.

Politipatruljen fant ikke mannen, og regnet med at han hadde forsvunnet. Litt etter fant imidlertid patruljen en mann som virket meget ruset som satt og onanerte.

Mannen opplyste at han hadde tatt mye narkotika, og han ble derfor kjørt til Legevakten, hvorfra transporten gikk videre til sykehus for kontroll. Mannen må påregne en reaksjon fra politiets side.

Politiet løftet bil på plass

OSLO: I natt ble det også meldt om en bil som var til hinder for annen trafikk i Akersveien. Det virket som om noen hadde moret seg med å løfte bakdelen på bilen ut i veibanen.

Et bilbergingsfirma ble rekvirert, men en politipatrulje klarte å løfte bilen på plass. Det er ikke meldt om skader på bilen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere