RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hadde usikret bil på planet


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
En usikret bil på et lasteplan og en mann som drakk øl i bilen er noe av det Manglerud-politiet har tatt hånd om de siste dagene. Les loggen her!

Dårlig sikret last

RYEN/BRYN: Når man kjører lass, skal det være godt sikret, så det ikke faller av. Spesielt viktig er dette når det er stort og tungt.
Mandag ettermiddag fikk politiet melding om at det innover E6 forbi Ryen kjørte en bergingsbil med en bil på planet. Denne var svært dårlig sikret ble det opplyst.

Politiet fikk stoppet bilen i Smalvollveien på Bryn. Og jo – her var det snakk om dårlig sikring. Førerkortet til bergingsføreren ble beslaglagt.

 

Ranet 84-åring

LAMBERTSETER/LINNERUD:  Som kjent var det mandag nok en gang et eldreran. Dette var i Nylændet på Lambertseter. En 84 år gammel dame fikk besøk av to menn som utga seg for å komme fra Get for å sjekke TV-signaler. Da de hadde gjort jobben, fikk de lurt bankkort fra damen. Det er uklart om de har fått ut penger.

– Litt senere på dagen var det et tilsvarende forhold på Linderud i Groruddalen, forteller overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

Manglerud-politiet samarbeider om sakene med kolleger på Stovner, og er interessert i eventuelle vitneobservasjoner. Ranet skal ha skjedd omkring kl. 10 på mandag.

 

Hvor kom røyken fra?

PRINSDAL: Mandag ettermiddag ble det fra Øvre Prinsdals vei meldt om mistenkelig røyk, men melder kunne ikke gi konkret adresse.  Det er mulig røyken kan ha kommet fra forbrenningspipene på Klemetsrud hvor det er opplyst at det i det siste har vært sendt ut svart røyk i forbindelse med arbeid på ovnene.

 

MC-fører til Ullevål

RYEN: En 30 år gammel motorsyklist ble mandag ettermiddag sendt til Ullevål sykehus etter kollisjon med en annen MC. Sammenstøtet skjedde  ved Enebakkveien 139. Føreren av den andre motorsykkelen var 44 år og kom uskadd fra sammenstøtet.

 

89-åring mistet førerkortet

LJABRUKOLLEN: Litt før klokken 19 mandag  kom det bekymringsmelding fra Ljabrukollen. En bil kjørte svært ukontrollert og  på gangveier på Ljabrukollen.

Bilen ble etter hvert stoppet i sentrum. Den 89 år gamle sjåføren ble fratatt førerkortet på stedet.

 

Rotete innbruddstyver

ORMSUND: Mandag kveld  ble det meldt om at det hadde vært innbrudd i en bolig i Ormsundveien. Den eller de som hadde vært inne, hadde rotet til ganske forferdelig. Hva de eventuelt har fått med seg, er uklart.

 

Buss og biler i smell

LAMBERTSETER: Det ble ingen personskader, men lang tids trafikkproblemer da en buss og to biler smalt i hverandre i Lambertseterveien ved Østerliveien. Dette skjedde tirsdag morgen.

 

Innbrudd i styrerom

BOGERUD: Tirsdag formiddag ble det meldt om at det hadde vært innbrudd  i et styrerom i Martin Linges vei på Bogerud. Tyven hadde bl.a. forsøkt seg på en safe.

 

Satt i bilen og drakk øl

SKULLERUD: Politiet kom tirsdag formiddag over en mann som satt i bilen og drakk øl. Den 37 år gamle mannen hadde ikke førerkort og hadde en god promille. Dermed ble det anmeldelse for promillekjøring og ha kjørt uten gyldig sertifikat.

 

Svartkledd mann

SKULLERUDDUMPA: Natt til onsdag fikk politiet melding om at en svartkledd mann gikk langs E6 ved Skulleruddumpa. Melder fortalte at han var meget vanskelig å se, og var redd det kunne skje en ulykke.

Mannen var borte da politiet kom, men tiden er uansett inne for å oppfordre til bruk av refleks.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere