Ivar.Brynildsen@dittoslo.no"/>

*Nettavisen* Nyheter.

Hærverk mot Hasle/Lørens plasthall

REPARERT: Daglig leder i Hasle Løren, Jan Bekken, var på plass i plasthallen med tape mandag formiddag. Foto: ARKIVFOTO:

I helgen var det på nytt innbrudd i Hasle/Lørens plasthall. Alarm skremte tyvene.

Klikk på bildet for å forstørre.

TAPE: Hallveggen er tapet sammen i påvente av proffe sveisere.

LØREN: Daglig leder Jan Bekken er både sint og oppgitt. I helgen har noen skåret hull i duken på plasthallen. Ingenting er stjålet, men hallen er skadet nok engang.

Del på Facebook

Dette var et problem gjentatte ganger for noen år siden. Nå trodde vi uvesenet var over, men så har noen altså vært her igjen, sier Jan Bekken.

– Jeg har gått gjennom hele hallen i dag. Jeg fant et spett på gulvet. Ellers er det ingen spor etter gjerningsmennene, sier Bekken. Som heller ikke savner noen gjenstander.

– Det er jo ingen ting å stjele her. Dette er nærmest for vandalisme å regne, sier han til Lokalavisen.

Lite å stjele

– De som herjet her for noen år siden har nok fått med seg at det er lite å stjele, og at vi har velfungerende alarmer. Det er trolig nye gangstere som har vært ute denne gangen, sier Bekken.

Som forteller at alarmen ble utløst i helgen, og tyvene trolig fikk fart på bena da de forsto at Securitas var på vei.

Duken lappet

– Vi har nå lappet duken med tape. Så må vi vente på proffer fra firmaet Hallmaker som kommer med sveiseutstyr. Heldigvis er ikke skadene større enn at vi kan holde alle aktiviteter i gang, sier Bekken.

– Her er det gymtimer hver dag fra tidlig morgen og aktiviter til langt på kveld. Oslo bedriftsidrettskrets spiller innebandy-serien sin her. De som bryter seg inn her bør vite at de ødelegger for skolebarn som skal ha gym og for Hasle-jentene som spiller håndball her. Og for alle dem som spiller innebandy. Dette er rett og slett ekstremt irriterende, sier Jan Bekken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.