Hagefest med gamle minner

BLAR I MINNER: Jens Løken Eilertsen, Torbjørn Buer og Birigitte Vase var på barnehagejubileet til Symrahagen og Mariannes hus, og fant mange gjenkjennelig bilder fra den 15 år lange barnehagedriften i Solveien.

BLAR I MINNER: Jens Løken Eilertsen, Torbjørn Buer og Birigitte Vase var på barnehagejubileet til Symrahagen og Mariannes hus, og fant mange gjenkjennelig bilder fra den 15 år lange barnehagedriften i Solveien. Foto: Foto: privat

15 år er gått siden Symrahagen familiebarnehage startet. Jubileet ble markert med en gedigen hagefest.

FULLT HUS: 130 barn og voksne fant veien til den storslagne barnehagefesten. Foto: Foto: Privat

BEKKELAGET: I 1966 startet barnehagen med fire barn, Anna, Thora, Kristian og Nils Artur. Senere kom Dukkestuen (1998-2004) og fra 2003 er Mariannes Hus en del av barnehagen i Solveien.

– Siden oppstarten har vi kost oss med mer enn 80 fantastiske deilige barn. 34 av dem har vi fulgt helt til skolestart, 27 har vi kost oss med i kortere tid, og 20 er fremdeles hos oss, forteller Torhild Leirvik.

Del på Facebook

Fornøyde foreldre

Hun hadde invitert til bursdagsfest med både pølser, is, Dj Dark Mark og dans for store og små. Bilder fra 15 år prydet veggene og album. Mange tidligere barnehagebarn moret seg stort over bildene fra tiden i Symrahagen og Mariannes Hus.

– 130 strålende fornøyde foreldre og barn var innom i løpet av festen. Noen av dem med fartstid i barnehagen vår fra både 1999 og 2000, og som fortsatt har barn i barnehagen vår, sier hun.

Og at mange foreldre er fornøyd med sine barns hverdag i Symrahagen og Mariannes Hus, er kommentarene i gjesteboken et stor bevis på:

«Tusen takk for at vi har fått ha barna våre i den beste barnehagen som finnes», «barna er virkelig heldige som har fått med seg verdiene fra barnehagen videre inn i livet», «takk for flotte 10 år - bedre barnehage finnes ikke».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.