RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Haiket på Ryenlokket og butikktyv tatt med kniv


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Les Manglerud-politiets logg her.

RYEN: Lørdag ved 19-tiden fikk politiet melding om at en kvinne sto på Ryenlokket og haiket. Da politiet kom til stedet, visste hun ikke hvor hun var. Hun kom i sikkerhet ved å bli transportert til Mortensrud.

Mens hun hadde stått i rundkjøringen var hun nesten påkjørt flere ganger.


Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Fant stjålet bil

BJØRNDAL: Fredag ettermiddag kom en politipatrulje over en hensatt bil i Nyjordstubben på Bjørndal. Tenningslåsen var ødelagt. Bilen viste seg å være meldt stjålet i Follo 17. oktober.

Slått i ansiktet

OPPSAL: Fredag kveld ble det meldt om slåssing på Oppsal t-banestasjon. Det viste seg å være to kompiser som hadde røket uklar. Den ene fikk seg et slag i ansiktet. Mennene på 49 og 52 år ble bortvist.

To på en moped

MUNKELIA: Fredag kveld stoppet politiet en moped på Munkelia. På denne satt to personer en jente og en gutt på 19 år. Det ble delt ut forenklet forelegg og anmeldelse.

Avsluttet ungdomsfest

OPPSAL: En ungdomsfest i Haakon Tveters vei på Oppsal ble raskt avsluttet natt til lørdag da politiet kom. 10-15 unge i 16-årsalderen hadde hjemme-alene-fest. Noen var beruset, men ikke overstadig. Mor til fest-arrangør ble kontaktet, og det ble en alvorsprat.

Kastet fra seg penger

BRATTLIKOLLEN: Litt over klokken 03 natt til lørdag kom politiet over to mistenkelige personer i Libakkfaret på Brattlikollen. Den ene hadde kastet fra seg en del penger som ble funnet og beslaglagt av politiet. En 32 år gammel mann var det pågripelsesbegjæring på. Han er varig utvist.

Stjal datautstyr

BJØRNDAL: Lørdag morgen ble det meldt om at det i løpet av natten hadde vært innbrudd på Bjørnholt skole. En inngangsdør var knust, og en del datautstyr er meldt stjålet. Manglerud-politiet er svært interessert i eventuelle observasjoner ved skolen i løpet av natt til lørdag.

Kjørt stygt i fylla

PRINSDAL: Litt over midnatt natt til søndag kom det flere meldinger om at en bil kjørte svært stygt i Hauketosvingen. Flere personer var nesten påkjørt.

Etter opplysninger fant politiet etter hvert frem til bilen og fire personer fra Øst-Europa. En 35 år gammel mann nektet for å ha kjørt, men bilnøklene ble funnet i lommen hans.  Han var det politiet betegner som godt beruset. Han ble kjørt arresten.

Det var også avskiltingsbegjæring på bilen. Skiltene ble tatt.

Kjørte i midtdeler

RYEN: Søndag formiddag kom det flere meldinger om stygg kjøring ved Ryen. En bil hadde blant annet vært borti midtdeler. Bilen ble funnet på Esso Ryen, men fører var borte. Politiet har en del opplysninger i saken. De vet imidlertid ikke noe om personskader i og med fører var borte.

Kjørte i fylla

SÆTER: Mandag formiddag ble en danskregistrert bil stoppet i Ekebergveien ved Sæterkrysset. Den mannlige føreren ble kjørt sentralarresten mistenkt for promillekjøring

Snakket seg til kø

BRYN: Det ble lang kø i ettermiddagstrafikken på E6 utover ved Bryn mandag da en lastebil kjørte på en personbil bakfra. Ingen personskader, og ikke mer materielt enn at bilene var kjørbare. Men de to førerne ble stående på stedet og snakke inntil politiet kom og fikk dem til å flytte kjøretøyene.

Kjørte over fot

HAUKETO: En 57 år gammel dame ble tirsdag morgen kjørt til legevakten etter at hun ble påkjørt i Nedre Prinsdals vei på Hauketo. Foten ble overkjørt. Den mannlige bilføreren ble fratatt sertifikatet.

Tatt for tre butikktyverier

SKULLERUD: REMA 1000 på Skullerud meldte tirsdag formiddag at de hadde en mannlig butikktyv i forretningen. Han hadde forsynt seg med varer for 6-700 kroner. Han hadde også vært på samme besøk to ganger tidligere. Da han ble pågrepet av politiet, hadde han også kniv på seg.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere