RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hallelujah for et show

Vakre toner, heftige dansesteg og instrumentell lidenskap preget Ungdommens kulturmønstring sist lørdag.

Nordtvet: Under forrige ukes fartsfylte bydelsmønstringen viste ni ulike grupper seg fram fra sin beste side og de gjorde det på et svært entusiastisk vis. Rundt 20 musikalske ungdommer oste av innsats og spilleglede på scenen i Grorud samfunnshus, og juryen var mildt sagt imponert over scenetekket til morgendagens artister.
De som utmerket seg mest under lørdagens arrangement var gruppa Marianne and the Hallelujahs og rock/funk-bandet Red Pimpernel. Juryen kronet de to kollektivene med en plass i fylkesmønstringen på Chateau Neuf i april.

Braksuksess

Marianne Strøm (13) samlet sammen musikalske venner og bekjente kun 14 dager før showet, og sammen bestemte de seg for å stille opp i helgens bydelsmønstring.
De framførte Leonard Choens "Hallelujah" med innlevelse, og etter showet var vokalisten godt fornøyd med egen og gruppas innsats.
- Vi var litt nervøse, men det gikk jo kjempe bra. Det var gøy å høre folk juble i salen, sier Marianne Strøm stolt til Lokalavisen Groruddalen etter vel overstått opptreden.

Rocka stil

Bandet Red Pimpernel stod for arrangementets store kraftdemonstrasjon og sammen fikk de samfunnshuse til å koke. Fin flyt og masse innlevelse preget det samkjørte showet.
- Vi koste oss skikkelig på scenen. Det fungerte bra i dag, forteller bandets vokalist og gitarist Tore Rudlang (19).
Ammerud-bandet deltok også under torsdagens mønstring på Tokerud skole, men ifølge tøffingene gikk alt mye bedre under lørdagens arrangement. 10. mai deltar de også i VM i rock på John Dee.
- Det blir en vår med masse konserter, og det liker vi godt. Håper folk kommer og støtter oss, avslutter Tore Rudlang til Lokalavisen Groruddalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere