RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hallene kommer

Bygging av idrettshaller på Lerskallen og Lambertseter kommer, bare ikke i 2007.

Oslo: Det borgerlige Frp\Høyre-byrådet har nemlig ikke satt av en eneste krone til bygging av idrettshaller i 2007-budsjettet. Seks idrettshaller i Oslo venter på penger til å starte bygging, blant annet på Lerskallen og Lambertseter. Og hallene kommer, men det blir ikke byggestart før tidligst i 2008.

Vi skal sende inn reguleringssøknader for tre haller i nær fremtid, og det kan ta tid å få alt det formelle på plass. I tillegg må det bevilges penger til byggingen, sier anleggskonsulent i Oslo Idrettskrets, Tom Anderson til Nordstrands Blad. Han kan også fortelle at de tre hallene dette gjelder er Voksen, Lerskallen og mest sannsynlig Ellingsrud. Anderson anslår også byggestart for Lerskallen i 2008, og Lambertseter i 2009.

Det er sannsynlig at det bevilges penger i neste års budsjett, sier han. Det er uansett vedtatt at alle de seks hallene skal bygges, men det er ennå ikke klart hva de vil koste eller når byggestarten er. Når det gjelder den såkalte prioriteringslista blant de seks, så er den så enkel at der det er lettest å bygge kommer først. Altså, tar en reguleringsplan lengre tid enn en annen, så begynner byggingen der det er klart.

Det er et stort behov for haller overalt i Oslo, og alle disse seks stedene har ventet lenge og er prioritert, sier generalsekretær i Oslo Idrettskrets, Ingrid Tollånes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere