Halloween-lørdag

På Manglerud senter lørdag formiddag fikk ungene anledning til å skjære ut gresskar-hoder. Linea Volrath Holmboe (8) fra Lambertseter kunne vise sitt ferdige gresskar mens broren Leonard (6 1/2) konsentrerte seg med å få skåret ut til øyer.

På Manglerud senter lørdag formiddag fikk ungene anledning til å skjære ut gresskar-hoder. Linea Volrath Holmboe (8) fra Lambertseter kunne vise sitt ferdige gresskar mens broren Leonard (6 1/2) konsentrerte seg med å få skåret ut til øyer. Foto: Alle foto: Arne Vidar Jenssen

Det er den 31. oktober som er Halloween-dagen, men det var tjuvstart på flere av sentrene lørdag.

Bøler-heksa skummel ut, men hadde også gode egenskaper. Hun hadde nemlig godterier i den sorte gryte. Simon og Ayla Bekkelund fra Bøler forsynte seg. Bak hekseforkledningen var Sofia Knudsen Estifanos fra firmaet «Barnas Sag».

Ingen skulle lørdag være i tvil om at Halloween ble markert på Manglerud senter.

MANGLERUD/BØLER: Lørdag er ikke bare den store handledagen. Det er også dagen kjøpesentrene frister med underholdning av diverse slag. Lørdag sto Halloween sentralt.

På Manglerud senter var hele det store vinduet over hovedinngangen dekket av gresskar. Og innenfor i hallen i 1. etasje var det gresskar-verksted. Her sto ungene tålmodig i kø før de fikk plass, utdelt kniv og gresskar, og hjulpet igang. Masser av flotte utskårne dekorasjoner ble tatt med hjem for å være klare til søndagskvelden.

Og i tillegg var det senere på dagen anledning til å bli fotografert i Halloween-kostyme.

I flere av forretningene i senteret var det tilbud nok både på gresskar-bøtter til å samle inn godterier i, kostymer og all verdens effekter for dem som ville være rett antrukket . Reneste karnevalsstemning både blant unge og eldre.

Møtte heksa

På Bøler senter hadde de engasjert en profesjonell heks. Hun påsto å være riktig så slem, men når barna begynte å prate med henne, og fortalte at de også kunene være slemme - ja, da vanket det godterier fra den sorte gryte.

Kort sagt - mye Halloween på sentrene lørdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag