RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Per Ekstrøm og bernt Rotnes i Kjelsås IL får pengene de ber om. Med 600.000 kan de oppføre idrettshall på Grefsen stadion.
Per Ekstrøm og bernt Rotnes i Kjelsås IL får pengene de ber om. Med 600.000 kan de oppføre idrettshall på Grefsen stadion. Foto: Arkivfoto: Kristin Haga

Hallseier for Kjelsås

Kjelsås IL får 600.000 til å realisere idrettshallen på Grefsen stadion.

KJELSÅS: I budsjettforliket som byrådspartiene Høyre og Frp mandag inngikk med Venstre og KrF får Kjelsås Idrettslag pengene de har bedt om for å bygge en idrettshall for smalidretter og aktiviteter for yngre. Hallen vil totalt koste 3,3 millioner. Hallen på 15x39 meter kan dermed oppføres på nyåret.

LES OGSÅ: Kjelsås IL trenger 600.000 kroner

– KrF jobbet hardt for å få inn en gymsal i forbindelse med Kjelsås idrettshall på Kjelsås skole i fjor, men dessverre gikk det ikke. Derfor er det gledelig at vi kan bevilge disse pengene i år. Kjelsås IL har vært veldig konstruktive og vist at de kan bygge en hall mye raskere enn det offentlige ville fått til. All ære til dem! sier varaordfører og «budsjettkamerat» Aud Kvalbein, til Nordre Aker Budstikke.

- Dette er veldig gledelig! sier Per Ekstrøm i Kjelsås IL, når han får nyheten om budsjettforliket.

Gitt at byggegodkjenningen går gjennom, anslår Ekstrøm at hallen kan stå klar allerede i februar eller mars.

- Da vi møtte politikerne var vi klare på hva vi trengte. I motsetning til når det offentlige bygger, får ikke vi noen momsreduksjon. Dette beløpet tilsvarer momsreduksjonen, sier Ekstrøm.

Kjelsås IL har allerede vært i samtaler med skolene i området, som ønsker å leie hallen til gym for elevene på dagtid.

- Så det er ingen tvil om at denne hallen vil bli godt brukt, sier han.

I budsjettforliket er det også lagt inn 6,5 millioner til oppstart av prosjekt miljøgate i Sognsveien, mellom John Colletts plass og Ullevaal stadion.

LES OGSÅ: Ja til samlingssal på Grefsen!

Følg budsjettet på dittOslo.no!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere