RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Halverer lønna for Lyn


GÅR FOR HALV LØNN, MEN FULL UTTELLING: Faisal Dahir halverte denne uken lønnen sin slik at Lyn skal kunne beholde flere spillere denne sesongen. Arkivfoto: Eirik Bjørklund
GÅR FOR HALV LØNN, MEN FULL UTTELLING: Faisal Dahir halverte denne uken lønnen sin slik at Lyn skal kunne beholde flere spillere denne sesongen. Arkivfoto: Eirik Bjørklund Foto: Eirik Bjørklund
Spillerne frasier seg kontrakter og lønn for å beholde lagkameratene.

OSLO: Faisal Dahir frasa seg denne uken halvparten av lønnen sin.

– Hvis alle ofrer noe ekstra får vi betalt tilbake ved at laget blir bedre. Det er alltid det viktigste. Om halvparten av lønna mi kan ta oss et lite steg nærmere Adeccoligaen, er jo det en god investering for meg også, sier Dahir til Lyns hjemmeside.

Les mer andredivisjonslagene i Oslo her!

Også Morten Bjørnskau Johansen har frasatt seg kontrakten sin slik at klubben kan beholde flere spillere, men fortsetter som Lyn-spiller.

– Vi har noe å revansjere etter forrige sesong. Klarer vi å beholde de beste spillerne og slipper unna de verste skadeproblemene, så er jeg sikker på at vi kommer til å kjempe høyt i 2014, sier Dahir, som er fra Sunnmøre, til lyn1896.no.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere