RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Halvveis av Ullern

Ullern ledet 2-0 ved pause, men byttet sju spillere og tapte de siste 45 minuttene 3-0 mot Høvik/Vollen.

Ullern: Ullern vant de fleste duellene så lenge de hadde den sannsynlige førsteoppstillingen på banen, og scoret på en overgang og etter en corner. I andre omgang satte Ullerns trener Remi Wulf inn syv innbyttere, alle relativt unge. Deretter vant Vollen de fleste duellene. De skapte flere målsjanser enn Ullern og vant en fortjent seier.

Aggressivt press

Espen Flengsrud var tilbake som back sammen med Sindre Wam etter å ha vært skadet. Tore Solberg er som i fjor sentral i midtforsvaret. Stian Skageng og Per Odnæssveen var sentrale på midtbanen i 4-3-3 - systemet Ullern spilte i første omgang. Bevegelsen, tempoet og variasjonen i angrepsspillet deres var ikke all verden, men Ullerns backrekke og midtbane var aggressivt både i press og dueller, de første 45 minuttene.
Etter 28 minutter vant Ullern ballen på Vollens halvdel. Stian Skageng spilte fri Per Odnæssveen på høyresiden, og fikk ballen tilbake foran et tomt mål. Fem minutter senere satte Odnæssveen inn 2-0 etter en corner fra venstre som Tore Solberg stusset bakover.
Laget ble gradvis svekket etter pause, og Vollen tok over spillet mer og mer utover i kampen og satte til sammen tre baller bak Ullerns gode keeper, Terje Kirsebom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere