RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Halvveis til hundre

Frogner Barnehage fyller 50 år, og feiringen ble en tidsreise for både barn og voksne.

Vestkanttorget: Ballongene hang overalt i hovedhuset til Frogner barnehage da de feiret 50-årsdag mandag denne uken. Barna og de ansatte feiret med sanger, flagg, ballonger og kake, og samtidig ble det arrangert en liten tidsreise i barnehagens historie. Barnehagens initiativtaker, Gunvor Grevskott Larsen, stilte nemlig opp og fortalte både historien om huset og oppstarten av barnehagen. Ettersom det var hennes svigermor som eide huset, og hele familien bodde der, kjenner hun historien godt. Huset hadde blant annet en hage som var meget velstelt, og svigermor mottok priser for innsatsen med hagearbeidet.

Etter at hun gikk bort syntes Gunvor og mannen at huset var for stort for dem og barna alene, og hun stilte det dermed til disposisjon for barnhagedrift. Gunvor, som selv er utdannet barnehagelærerinne, hadde flere spennende historier på lager, og selv om det kanskje er vanskelig helt å finne perspektiv, i hvert fall for de aller minste, fulgte alle interessert med.

Til sammen er det 57 barn 18 voksne i Frogner barnehage, og det var ekstra god stemning i lokalet da det ble servert både kransekake og bløtekake for å markere dagen. Barnehagens styrer, Randi Aabø Ågren som har jobbet der siden 2002 da barnehagen ble overtatt av kommunen, forteller at 50-årsfeiringen fortsetter utover våren, og det blir blant annet arrangert åpent hus og fest for foreldre og barn i juni.

Lokalavisen gratulerer med dagen!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere