*Nettavisen* Nyheter.

Ham-Kam vil se Torp

Treningsoppholdet i Aalesund endte med skade og hjemreise for Carl-Erik Torp. 22-åringen har ikke gitt opp håpet om kontrakt, men glipper det går turen til Hamar.

Sognsvann: Onsdag kveld spilte Torp treningskamp for Manglerud Star mot Korsvoll på Idrettshøyskolen. Det ble en kald opplevelse med nesten ti minus og snø på banen.

Det ble en tullekamp på en dårlig bane med mange nye spillere. Jeg synes det var litt mye rart, men det var godt å få løpt litt, sier Torp, som har kontrakt med MS i en sesong til.

MS vant kampen 2-1 etter scoringer av Boye Sørensen og Christian Torp.

Vil bort

At vi får se Carl-Erik Torp i den grønne og gule drakta neste sesong er vel heller tvilsomt. 22-åringen vil som kjent bort, og agenten hans, Kjetil Osvold, jobber med saken.

Ham-Kam vil ha meg opp på noen treninger, men de har fått beskjed om at jeg avventer situasjonen i Aalesund. For jeg håper fortsatt at de vil tilby meg en kontrakt, og jeg venter på en avklaring i disse dager, sier Torp.

Og hvis det ikke blir noe, så drar du til Hamar?

Ja, det regner jeg med.

Torp gjorde sakene sine bra i Aalesund, men hadde maks uflaks mot slutten av oppholdet. Meningen var at han skulle vise seg frem en siste gang i treningskampen mot Hødd, men han skadet seg to dager før kampen.

Jeg måtte humpe rundt på krykker et par dager, så da var det like greit å reise hjem, sier 22-åringen fra Kolbotn.

Fornøyd sjef

MS-trener Håkon Grøttland likte det han så mot Korsvoll selv om det ikke er all verden man får ut av en kamp under sånne forhold.

Jeg er fornøyd. Mange bra tendenser, sier Grøttland, som sammen med MS møter Lillestrøm 2 på Åråsen kunstgress førstkommende lørdag.

Keeper Kjell Petter Opheim fikk ikke kontrakt med Sandefjord, og blir i MS. Dermed ville ikke Stian Straume mer, så han gikk tilbake til Korsvoll. Ny keeper blir da antakeligvis Petter Bjørseth, som kommer fra nettopp Korsvoll.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.