Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hammer-raner pågrepet på Alfaset

MISLYKKET: Først forsøkte 38-åringen på Oslo-besøk å rane denneShellstasjonen i Nedre Kalbakkvei. Deretter forsøkte han seg som innbrudsstyv. Da ble han tatt.
MISLYKKET: Først forsøkte 38-åringen på Oslo-besøk å rane denneShellstasjonen i Nedre Kalbakkvei. Deretter forsøkte han seg som innbrudsstyv. Da ble han tatt.
Da politiet tok en innbruddstyv på fersk gjerning oppklarte de samtidig et ransforsøk.

ALFASET: Stovner-politiet fikk melding om seks forskjellige innbrudd i pinsen, uten at det virket som de hadde noen indre sammenheng.

Del på Facebook

På ett av innbruddsstedene kom politiet så raskt på plass at de kunne pågripe gjerningsmannen på fersk gjerning. Han var inne i Tollpost Globes lokaler på Alfaset sent lørdag kveld.

Perfekt signalement

Den 38 år gamle mannen hadde et signalement som passet perfekt med et ransforsøk tidligere på kvelden. En mann hadde kommet inn på Shell-stasjonen i Nedre Kalbakkvei 98.

Innenfor døra tok han frem en hammer fra en sekk han bar med seg, og ba om å få pengene i kassa. Ekspeditøren så på hammeren som mannen viftet med, men svarte at han ikke ikke ville få noenjpenger. Raneren tok svaret for god fisk, la fra seg hammeren på disken, og forsvant ut.

– Vi søkte etter mannen med hund i etterkant, men fant ham ikke igjen. Ikke før vi altså fant ham igjen inne på Tollpost Globe, sier jourhavende etterforsker ved Stovner politistasjon til Lokalavisen.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!