RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hånden til Anette satt fast i bilsetet – ble reddet av Brannvesenet


BOM FAST I PARKERINGSHUSET: Her på Røasenteret satt Anette Schaumberg Huitfeldt (innfelt) med hånden fast under bilsetet i 45 minutter.
BOM FAST I PARKERINGSHUSET: Her på Røasenteret satt Anette Schaumberg Huitfeldt (innfelt) med hånden fast under bilsetet i 45 minutter.
Midt i den travleste julehandelen onsdag 5. desember, mistet Anette Schaumburg Huitfeldt mobiltelefonen sin under setet i bilen i parkeringshuset på Røasenteret.

RØA: Da Anette Schaumburg Huitfeldt skulle prøve å få ut mobilen under setet, satte hånden seg bom fast, og Huitfeldt kom seg ikke løs.

Med folk på alle kanter opptatt med å handle julegaver fikk Anette en idé som kanskje kunne hjelpe.

– Jeg satt på huk på gulvet i baksetet og klarte heldigvis å få dyttet opp passasjerdøren og få ropt på hjelp, sier en småflau Huitfeldt.

LES OGSÅ: Fitness-krigen på Røa

Dramatikk under setet

Like etter at Anette satte fast hånden kom det to menn bort for å hjelpe henne.

– Det kom heldigvis to litt eldre menn bort for å hjelpe meg, jeg er ikke helt sikker, men de må ha vært rundt 60 år, sier Huitfeldt.

Men det skulle også oppstå dramatikk før Anette til slutt kom seg løs under setet.

– Den ene mannen flyttet på setet for å se om det kunne hjelpe. Da ble det bare enda verre, og hånden satte seg bom fast under setet, sier hun til dittOslo.

Fire store brannmenn til unnsetning

Anette satt fast i 45 minutter før hun endelig kom seg løs. Da hadde fire store brannmenn kommet for å hjelpe. Selv om Anette selvfølgelig er glad for at hun kom seg løs til sutt, angrer hun på én ting i ettertid.

– Jeg burde ha tatt navnet til de to mennene før de gikk. Det at noen er så snille og bruker 45 minutter av dagen sin på å stå og hjelpe meg, det er jeg så takknemlig for, sier Huitfeldt, og legger til at det heldigvis gikk bra med hånden som er svært viktig i arbeidet hennes som jordmor.

Nå håper Anette at hun får tak i de snille mennene igjen gjennom dittOslo.

– Jeg har lyst til å gi dem en liten juleoppmerksomhet, det er ikke alle som ville stått der for å hjelpe meg så lenge, avslutter Huitfeldt.

LES OGSÅ: – Vi går for rekord igjen!

LES OGSÅ: Avslutter søk i Bogstadvannet
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere