*Nettavisen* Nyheter.

Håndjern på fest

 

Søndag kveld måtte politiet tilkalles fordi en mann hadde tatt på seg håndjern uten å ha nøkkel. Les politiloggen her.

Brann i vaskemaskin

OSLO SENTRUM: Fredag ettermiddag, kl. 15.38, ble det meldt om brann i en vaskemaskin i en leilighet i Torgata. Brannen ble slukket med et pulverapparat. Ingen ble skadet og det var ikke behov for evakuering av mennesker.

Punkterte bildekk - pågrepet

GRØNLAND: Natt til lørdag fikk politiet melding om to personer drev rundt og punkterte biler som sto i Åkebergveien, omtrent ved Politihuset. Politiet kom fort til det aktuelle stedet og pågrep straks to personer som kunne knyttes til ugjerningen. Gjerningsmennene hadde angivelig brukt kniv til å kutte opp dekkene. Begge ble kjørt i arrest.

Salg av sement

OSLO SENTRALBANESTASJON: Lørdag formiddag ble politiet oppmerksomme på en østeuropeisk bil som sto parkert ved Oslo S. Fra denne bilen lesset fører ut søppelsekker som var tapet igjen. Han leverte dem til biler som kom til stedet og fikk penger. Det viste seg at søppelsekkene inneholdt sement. Tollvesenet er kjent med denne virksomheten.

Frigjorde seg selv fra håndjern

TORSHOV: Søndag kveld kom det en melding fra Edvard Griegs alle på Torshov om en mann som har vært på fest og fått påsatt håndjern. Disse klarte han ikke å få av seg og han hadde ingen har nøkkel. Da politiet kom for å "låse ut" mannen hadde han selv klart å frigjøre seg.

Skadeverk på Sagene

SAGENE: Fra Sagene skole kom det søndag kveld melding om skadeverk og det ble opplyst at flere vinduer var knust. Det ble også meldt om knuste vinduer på Sagene bad. Vitner hadde sett noen gutter løpe fra stedet, men ingen er foreløpig pågrepet for dette forholdet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag