Hanne vant diamantring til 24.000 kroner

Hanne Wesselsen i midten viser frem ringen sammen med stormarkedssjef Staples Alnabru, Mimoun El Abdallaoui og Trade Marketing manager i Esselte, Hilde Skifjeld.

Hanne Wesselsen i midten viser frem ringen sammen med stormarkedssjef Staples Alnabru, Mimoun El Abdallaoui og Trade Marketing manager i Esselte, Hilde Skifjeld. Foto: Foto: Esselte

Hanne Wesselsen fra Oslo vant diamantringen i en konkurranse Esselte arrangerte, hvor deltakerne skulle begrunne hvorfor de fortjente den.

Her er ringen Hanne Wesselsen vant. Foto: Foto: Esselte

ALNABRU: Hanne Wesselsen fra Oslo var den heldige vinneren av en diamantring til en verdi av 24.000 kroner. Hun mottok ringen torsdag i forrige uke.

Bakgrunnen var en konkurranse Esselte gjennomførte for å markedsføre sine nye permer. Deltakerne skulle begrunne hvorfor de fortjente en diamantring, og Hanne Wesselsens svar var det beste.

Her er begrunnelsen hennes:

For 2 år siden hadde jeg kjøpt meg en diamant i Karibien. Den viste seg å være ødelagt, og samme dag som jeg fikk pengene tilbake her i Oslo ble katten min påkjørt. Den lå på Vet. høyskolen i Oslo i 10 dager, og regningen kom på akkurat så mye som jeg fikk tilbake for ringen: 22.000 tusen kroner. Det ble derfor ingen ring på meg, men en levende og nydelig katt.

Overveldende respons

I følge Trade marketing manager, Hilde Skifjeld, i Esselte var responsen på konkurransen overveldende, og det ble også delt ut halssmykker i hvitt gull med diamant til 2.-5. plass i konkurransen. Der fantes også ei Oslo-dame.

Vinnerne av disse premiene gikk til:

Håkon Haugholt-Dale fra Sandvika; Henriette Mosveen fra Nesbru; Agnete Lutro fra Blommenholm og Bente Jacobsen fra Oslo.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.