RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hanne vant diamantring til 24.000 kroner


Hanne Wesselsen i midten viser frem ringen sammen med stormarkedssjef Staples Alnabru, Mimoun El Abdallaoui og Trade Marketing manager i Esselte, Hilde Skifjeld.
Hanne Wesselsen i midten viser frem ringen sammen med stormarkedssjef Staples Alnabru, Mimoun El Abdallaoui og Trade Marketing manager i Esselte, Hilde Skifjeld. Foto: Foto: Esselte
Hanne Wesselsen fra Oslo vant diamantringen i en konkurranse Esselte arrangerte, hvor deltakerne skulle begrunne hvorfor de fortjente den.

ALNABRU:  Hanne Wesselsen fra Oslo var den heldige vinneren av en diamantring til en verdi av 24.000 kroner. Hun mottok ringen torsdag i forrige uke.

Bakgrunnen var en konkurranse Esselte gjennomførte for å markedsføre sine nye permer. Deltakerne skulle begrunne hvorfor de fortjente en diamantring, og Hanne Wesselsens svar var det beste.

Her er begrunnelsen hennes:

For 2 år siden hadde jeg kjøpt meg en diamant i Karibien. Den viste seg å være ødelagt, og samme dag som jeg fikk pengene tilbake her i Oslo ble katten min påkjørt. Den lå på Vet. høyskolen i Oslo i 10 dager, og regningen kom på akkurat så mye som jeg fikk tilbake for ringen: 22.000 tusen kroner. Det ble derfor ingen ring på meg, men en levende og nydelig katt.

Overveldende respons

I følge Trade marketing manager, Hilde Skifjeld, i Esselte var responsen på konkurransen overveldende, og det ble også delt ut halssmykker i hvitt gull med diamant til 2.-5. plass i konkurransen. Der fantes også ei Oslo-dame.

Vinnerne av disse premiene gikk til:

Håkon Haugholt-Dale fra Sandvika; Henriette Mosveen fra Nesbru; Agnete Lutro fra Blommenholm og Bente Jacobsen fra Oslo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere