RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det var den 23 år gamle Hans Rickard Strømner som ble funnet drept på Klemetsrud torsdag kveld. Fredag ettermiddag har politiet gjort en pågripelse i saken.
Det var den 23 år gamle Hans Rickard Strømner som ble funnet drept på Klemetsrud torsdag kveld. Fredag ettermiddag har politiet gjort en pågripelse i saken. Foto: FOTO: PRIVAT/POLITIET

Hans Rickard (23) funnet drept på Klemetsrud

Den døde personen som ble funnet på Klemetsrud i forrige er en mann i 20-årene. Det ble klart tirsdag ettermiddag. Han ble sist sett i live i juni.

KLEMETSRUD: Tirsdag ettermiddag offentliggjorde politiet navn og bildet på mannen som ble funnet drept på Klemetsrud torsdag. 

Det er den 23 år gamle Hans Rickard Strømner, som ble funnet av turgåere. 

Siden i forrige uke har politiet med bistand fra Kripos jobbet med identifisere liket som ble funnet på Klemetsrud torsdag forrige uke. Siden politiet allerede har flere andre drapssaker å etterforske, ble det bedt om bistand fra Kripos. Spor på funnstedet, og omstendighetene rundt førte til at det ble åpnet for full drapsetterforskning.

Tirsdag ettermiddag ble den døde personen identifisert.

Ikke sett siden juni

Politiet var i gang med å varsle de pårørende tirsdag ettermiddag, og offentliggjør nå navn og bildet i samråd med disse.

De siste sikre observasjonene av Strømner ble gjort i juni. 13. august ble han formelt meldt savnet.

– Hva som skjedde fra juni og fram til han ble meldt savnet er interessant for etterforskningen. Nå skal vi se nærmere på mobilspor, teledata og andre tekniske spor. Vi ønsker å kartlegge bevegelsene til mannen. Dette vil ta tid, sier politinspektør Hanne Kristin Rohde tirsdag ettermiddag.

Politiet vet foreløpig ikke om den drepte ble tatt av dage på funnstedet eller fraktet dit etterpå.

Etterlyser vitner

Funnstedet er ikke langt FOD-gården (Foreningen for omplassering av dyr). Området blir ofte benyttet til dumping av avfall. Politiet ønsker å komme i kontakt med publikum som har dumpet søppel der. De vil ikke risikerere å bli bøtelagt for ulovlig dumping av avfall.

- Det er viktig for oss å vite når folk har kastet der, og hva de har kastet. På den måten kan vi luke ut ting som er irrelevant for etterforskningen.

Denne er saken er nå én av fire pågående drapssaker i Oslo. Politiet skal fortsatt få bistand av Kripos i denne saken.

LES OGSÅ: Politiet bekrefter nok et drap i Oslo

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere