RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hanssen: Kjente til kort tidsfrist

Stortingsrepresentant Hans Olav Syversen (KrF) skrev brev til Arbeids- og inkluderingsministeren fordi de folkevalgte på Søndre Nordstrand fikk for dårlig tid til å jobbe frem ønsker for Oslo sør-midler til folkehelsearbeid.

HOLMLIA/SENTRUM: Det var rene opprørsstemningen i kultur og oppvekstkomiteens januarmøte da komiteen for måtte ta stilling til en søknad om Oslo sør-midler, som komitémedlemmene mente de fikk altfor kort tid til å vurdere.

Den kommunale og statlige satsing på bydelen består av en rekke sekkeposter (se faktaboks), og i dette tilfellet gjaldt det en søknad om forebygging av livsstilssykdommer.

I svarbrevet forteller statsråden at både stat og kommune er opptatt av at utbetalingene skjer så tidlig på året som mulig.

"For å komme i gang med tiltak i bydel Søndre Nordstrand så tidlig som mulig i 2008, har Integrerings- og mangfoldsdirektoratet tilrettelagt for rask saksbehandling i samarbeid med bydelens administrasjon. Bydelen var derfor innforstått med den korte tidsfristen," skriver statsråd Bjarne Håkon Hanssen i sitt svar til Syversen.

Vi hadde kontakt om fremdriften, men det var IMDi som la sine frister, sier bydelsdiretør Turid Glærum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere