RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Håper fortsatt på opprykk


Oliver Risser.
Oliver Risser.
MS avsluttet vårsesongen med tre strake tap, men trener Kjell Sverre Hansen Wold har ikke gitt opp å snappe opprykket fra Raufoss.

RAUFOSS: - Det er ikke mer enn fire poeng opp. Planen vår er å bygge et lag som skal bli best i avdelingen, så får vi se om vi rekker det i løpet av denne sesongen, sier Hansen Wold.

Tross tre strake tap, tar MS sommerferie på tredjeplass med 24 poeng.

- Ved juletider hadde jeg følt det hadde vært i overkant av hva vi kunne forvente, men etter den gode starten ble raskt målet å henge med i toppen, sier Hansen Wold.

Sharif ga MS håp

Mot serieleder Raufoss kjempet MS godt, men det ble nederlag.

Allerede etter et par minutter kunne Raufoss scoret. Anders Haugseth handset, men Remond Mendy satte straffesparket fem-seks meter over mål.

Så fulgte et tøft kvarter for Manglerud Star. Raufoss produserte tre kjempesjanser, men Drin Shala fulgte opp med tilsvarende gode redninger.

I løpet av seks minutter i 2. omgang gjorde Raufoss to identiske mål. Fram på venstrekanten, forsering langs 16-meteren med skudd.

Men det hele kunne vært annerledes. Kim Larsen var alene med keeper før Raufoss kontret inn det første målet, og Kristoffer Eide skjøt i tverrliggeren like etter hjemmelagets andre scoring.

Amir Sharif reduserte for MS, men rett etterpå ødela vertene spenningen da et innlegg ble headet inn.

- Men Manglerud Star hadde forberedt seg godt og er nok det beste laget vi har møtt i år, sa Raufoss-trener Espen Haug.

Lang pause

For MS kan det kanskje være greit med en liten pause.

- Samtidig er det irriterende med pause etter tre strake tap. Nå tar vi ferie til neste torsdag, så venter en treningskamp mot Strømmen før vi møter Bossekop hjemme, sier Hansen Wold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere