RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Håper på din støtte


Sverre Lie og Rolf Kragerud er klare til årets Røde Fjær-aksjon. FOTO: ALEXANDER SYNSTAD
Sverre Lie og Rolf Kragerud er klare til årets Røde Fjær-aksjon. FOTO: ALEXANDER SYNSTAD
19.april drar Lions Club i gang den landsdekkende Røde Fjær-aksjonen. - Vi håper folk tar vel i mot våre bøssebærere, sier aksjonsleder Sverre Lie i Lions Club Slemdal.

SLEMDAL: I år går pengene til en utvidelse av Norges Blindeforbunds syn- og mestringssenter i Hurdal. Folk i Bydel Vestre Aker er tradsisjonelt sett flinke til å støtte Lions` aksjoner. De 100.000 kronene Sverre Lie håper å få inn vil komme godt med. Han lover at hver eneste kroner vil finne veien til det gode formålet.

130.000 med svekket syn

- Lykkes vi med vårt prosjekt får 130.000 nordmenn med sterkt svekket syn en bedre hverdag. Hver fjerde 70-åring mister synet helt eller delvis . Forkalkninger, grå og grønn stær, diabetes og hjerneslag er vanlige årsaker til synshemming. Noen blir også synshemmet i ung alder, sier Lie.

Han peker på at det offentlige ikke har et godt nok rehabiliteringstilbud.

- Mange vet ikke at de kan få hjelp gjennom Norges Blindeforbund. En må ikke være helt blind for å få hjelp.

- Gleder oss

På landsbasis markeres aksjonen med artistgallaen på TV2 lørdag 18.april. Lie og Lions-veteran Rolf Kragerud gleder seg til å gå rundt med bøssene.

- Vi vet folk i distriktet er flinke til å gi. Vi får alltid en god mottakelse. Mange venter med kontantene klare. Men de som er bortreist kan også gi sitt bidrag ved å ringe givertelefonen på 820 44 014, sier de.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere