*Nettavisen* Nyheter.

Håper ponniene kan gi grasrotandel

GRATIS: Lørdag fra 11–14 blir det mulighet for barn å få seg en gratis ridetur på noen av EKTs ponnier på Sæter og Lambertseter Foto: FOTO: PRIVAT

EKT stiller med ponnier og barn kan få seg en gratis ridetur på lørdag.

LAMBERTSETER/SÆTER: I forbindelse med julegrantenningen på Sæter og Lambertseter på lørdag stiller EKT rideskole med ponnier og leiere.

Ridningen på Sæter vil starte utenfor ARK Bokhandel, mens det på Lambertseter blir start fra tippekiosken Flaxen. Begge steder fra 11–14.

EKT håper spesielt startpunktet ved Flaxen kan gi mulighet til å overtale tippekunder om å gi sin grasrotandel til rideskolen og husdyrparken.

– EKT rideskole og Husdyrpark har i forbindelse med nytt ridehus tatt opp et lån på 5 millioner kroner. Dette er et tungt lån å betjene for en rideskole som skal holde prisene nede for at alle byens barn skal ha mulighet til å ri. Vi håper derfor at Oslos befolkning har satt pris på EKT sitt engasjement for at barn skal bli trygge og kjent med norske husdyr, og dermed kan være villige til å bidra med sin grasrotandel, oppfordrer Veronica Nielsen, EKT Rideskole.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.