RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Håper unge vil være med å spille teater


IKKE LAMPEFEBER: Marie Ballangrud Borgli (27) og Håkon Thorstensen Nielsen (22), med den omdiskuterte lampa på Haugenstua i bakgrunnen. Nå kommer de to til Haugenstua for å lage teater. FOTO: JULIE MESSEL
IKKE LAMPEFEBER: Marie Ballangrud Borgli (27) og Håkon Thorstensen Nielsen (22), med den omdiskuterte lampa på Haugenstua i bakgrunnen. Nå kommer de to til Haugenstua for å lage teater. FOTO: JULIE MESSEL
Teater er lek. Det vil Marie vise barn og unge på Stovner.

OSLO: Teaterskolen Frilynt gjør braksuksess i både Sandefjord og Drammen. Nå kommer de også til Oslo og åpner skole for barn og unge i alderen 10–18, på Verdenshuset Haugenstua.

– Ambisjonene er å åpne i januar. Vi satser og tror dette er et tilbud barn og unge på Haugenstua og Stovner vil være med på dette, sier Håkon Thorstensen Nielsen.

Med seg på laget har han instruktør Marie Ballangrud Borgli (27).

– Her skal vi leke og bli kjent, sier Marie.

Hun er opptatt av teater som pedagogisk verktøy og håper å få muligheten til å lære bort triks som kan brukes på en scene, stor eller liten, til barn og unge i Groruddalen.

Les også: Bli med i teatergruppe på Lindeberg

– Vi skal nok kanskje sette opp noe etter hvert, men først og fremst skal vi altså leke og ha det moro!

– Teatertilbudet til denne målgruppene er så å si ikke-eksisterende i Bydel Stovner, og vårt mål med skolen er at de som vil drive med teater skal få lov til det! Sånn er det jo med idretten, hvorfor skal det være så vanskelig å få bli med i et barne- og ungdomsteater, sier Nielsen.

Han og Marie håper så mange som mulig tar kontakt. Sjekk Frilynt.no, dersom du er interessert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere