RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Linderud/Grei og Marlene Young jubler etter at laget tok ledelsen mot Trondheims Ørn - fem minutter senere utlignet gjestene, men uavgjort stod seg kampen ut.
Linderud/Grei og Marlene Young jubler etter at laget tok ledelsen mot Trondheims Ørn - fem minutter senere utlignet gjestene, men uavgjort stod seg kampen ut. Foto: Foto: Thomas Granerød

Håpet lever for Linderud/Grei

Glem finspill, for å overleve som nyopprykket lag i Toppserien er det rett innstilling og knallhard jobbing som gir tellende resultat - derfor kan Linderud/Grei overleve.

Linderud /Grei - Trondheims Ørn 1-1 (1-1)

RØDTVEDT: Trener Glenn Kleven går så langt og uttaler at det absolutt ikke var noe ran på eget kunstgress da hans lag klarte 1-1 mot Gøril Kringens Trondheims Ørn lørdag.

Flere hakk bedre

Mulig at treneren har rett i dette, men faktum er at gjestene fra Trondheim var flere hakk bedre, men Ørn evnet ikke å putte ballen mer en én gang bak solide Jeanette Stavsholt. Det var ikke så mye takket være godt spill fra vertsskapet, men snarere kvalitetsbrist da det gjaldt som mest i de avgjørende fasene av spillet fra Kringens elever.

For Trondheims Ørn sin del så glapp sannsynligvis sjansen på en bronse i årets Toppserie, men laget har i hvert fall en cupfinale mot Røa å se frem imot.

Gode prognoser

Da det gjelder Linderud/Greis muligheter for å overleve i Toppserien som nyopprykket lag, er prognosene gode. Dette på bakgrunn av den tælen og viljen laget viste mot nettopp Trondheims Ørn lørdag. Med det ene poenget lørdag ligger nå Linderud/Grei bare to poeng bak Kattem på sikker plass - med ni poeng igjen å kjempe om.

Alfa og omega

Groruddalslaget ga alt i enhver duell, noe som i dette oppgjøret var alfa og omega. Fordi Trondheims Ørn var i besittelse av langt raskere og mer tekniske spillere, måtte Linderud/Grei tidlig opp i motstanderen og aldri gi dem rom.

I stedet var det Trondheims Ørn som ga bort flere store kontringsmuligheter i sin jakt på scoringer. En av dem utnyttet Ellen Wang i det 36. minutt til fulle, sekunder etter at Ørn fikk en opplagt målsjanse spolert grunnet redning på streken.

Men, Ørn kom voldsomt tilbake og utliknet til 1-1 bare fem minutter sener ved Marita Eide - en høyst fortjent scoring.

Kampen for tilværelsen

Trondheims/Ørn presset voldsomt på ut oppgjøret, fikk et mål annulert og hadde et susende frispark i stolpen og ut.

Linderud/Grei kompenserte utmerket for manglende kreativitet og ballbesittelse, ved å ofte gjøre akkurat nok til å forstyrre gjestene i det oppbyggende spillet. Hjemmelaget som er kjent for å ville la ballen gjøre jobben og å ikke konsekvent slå langt, gjorde ofte det motsatte i denne kampen, men alt er lov i kampen for tilværelsen.

– Vi har en plan og en målsetting med det vi holder på med. Som nyopprykket er det ikke så lett, men vi skal klare dette. Jentene la ned en betydelig innsats i dag og jeg er godt fornøyd med det ene poenget, var trener Klevens kommentar etter kampslutt.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere