RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har 18 nye spillere


Kjell Sverre Hansen Wold er spent før 2. divisjon starter opp igjen neste uke.
Kjell Sverre Hansen Wold er spent før 2. divisjon starter opp igjen neste uke.
MS har fått 18 nye spillere siden forrige sesong. Det håper trener Kjell Sverre Hansen Wold - også han nykommer - skal slå positivt ut.

MANGLERUD: - Vi har jobbet bra gjennom vinteren, men det tar selvsagt tid å få god samhandling i laget. Likevel gleder jeg meg stort til seriestart, sier Hansen Wold.

Den tidligere Skeid-treneren er glad han kan bygge opp et slagkraftig lag etter egne ønsker. Så blir det spennende å se hvor gode MS er når serien starter med bortekamp mot Asker neste mandag.

- Jeg begynner i alle fall å bli fornøyd med troppen. Likevel er det fortsatt noen spillere vi har lyst til å ha inn. I forsvar er vi fortsatt litt for få folk, sier Hansen Wold.

Tøft nivå

Selv om MS lenge så ut ribbet ut for spillere, da den ene etter den andre av fjorårets nøkkelspillere forsvant til rivaler i 2. divisjon, har det de siste månedene kommet inn spillere fra alle verdens hjørner. Det har resultert i en spillertropp på midten av 20-tallet, og med flere på vei, er Hansen Wold nødt til å sende noen ned på andrelaget.

- Vi ønsker å forsterke litt med tanke på toppen i stallen. Dermed sender vi nok noen ned på 4.-divisjonslaget vårt, noe som er positivt for klubben siden vi ønsker å rykke opp med andrelaget.

En bred og god tropp kommer uansett til å bli en nødvendighet i år. Avdeling 4 ser ut til å bli meget tøff, med flere lag som satser hardt på å rykke opp til nivå to.

- Sesongen blir på ingen måte noen "walk in the park". Det er i første rekke seks lag som kjemper om seieren i avdelingen, men totalt er det sikkert åtte til ti gode lag, sier Hansen Wold som holder Asker, Ranheim og Raufoss som favoritter til opprykksplassen.

Lite langballer

Målsettingen til MS var i første rekke å stable et godt nok lag på beina til å berge plassen, men med stallen Hansen Wold nå råder over, ønsker han å komme høyere.

- Målsettingen er å gjøre det bedre enn i fjor, sier han.

Det skal MS klare ved å spille underholdende fotball.

- Vi ønsker å være et spillende lag, ved å spille hurtig og god fotball, sier Hansen Wold som ellers sverger til den vanlige 4-4-2-formasjonen.

Nytt for MS i år er at lagets hjemmekamper blir spilt utenfor hovedstaden. Grunnet ombyggingen av Lambertseter stadion, spiller MS i år på Greverud kunstgress i Oppegård.

- Valget har litt med banen å gjøre, siden vi tror vi kan spille som vi ønsker der. Selv om det ikke er vår faste bane, håper vi å gjøre den til et sted vi kommer til å plukke mange hjemmepoeng, sier Kjell Sverre Hansen Wold.

Sesongen blir

på ingen måte noen "walk in

the park"

Kjell Sverre Hansen Wold

Sitat_tekst

Sitat_sign_farge

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere