RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har bord, trenger ungdom


Abdi Jama Farah, Mahad Abdole og Tove Christiansen sniktitter på de innpakkete bordtennisbordene.
Abdi Jama Farah, Mahad Abdole og Tove Christiansen sniktitter på de innpakkete bordtennisbordene.
Stovner bordtennisklubb skal være på beina i august. Initiativtakerne gleder seg.

STOVNER: Etter sommeren skal Stovner bordtennisklubb være godt etablert. Dette gleder to av styremedlemmene seg veldig til. Abdi Jama Farah og Mahad Abdole har begge lang fartstid innenfor bordtennis. Nå har de slått seg på lag med SaLTo-koordinator Tove Christiansen. Slikt blir det fart i sakene av.

For alle barn og unge

I kjelleren på Haugenstua scene skal bordtennisklubben holde til. Fire nye bordtennisbord til over 40.000 kroner er kjøpt inn. Nå venter de tre på både ungdom og styremedlemmer.

Dette er for alle barn og unge i Groruddalen, fra åtte til tyve år, sier Farah.

Det trengs også flere i styret. Mellom fem og syv skal sitte i klubbstyret, så det er bare å melde interesse, sier Christiansen entusiastisk.

Farah og Abdole har lenge jobbet med å hjelpe spillere i Somalia til å komme seg ut for å spille internasjonalt. Dette er også noe de håper Stovner bordtennisklubb skal få til.

Norges bordtennisforbund kommer til å være på treningene noen ganger, for å se om det er noen som kan bli med på internasjonale cuper, forteller Abdole.

Dette er en sport som er fin for alle, og vi håper at det er mange som vil melde seg på. Bordtennis er Somalias nasjonalsport og her er det særlig jenter som spiller, forteller Farah.

To ganger i uka

Foreløpig er planen å holde bordtennisøving to ganger i uka.

Videre vil vi se på trenerkapasiteten, sier Christiansen.

Farah har spilt bordtennis i over 30 år. Både han og Abdole kommer til å sitte i styret og være med å trene. I tillegg har de to andre profesjonelle trenere som skal være med å trene klubben.

Nå satses det på en myk start. For at barn og unge skal få øynene opp for bordtennis, kommer Farah, Abdole og Christiansen til å bruke nettverket sitt. Men de skal også holde demonstrasjoner.

Planen er at de unge skal få begynne å spille fra 1. august.

Kom og spill, alle er velkomne, oppfordrer Farah, som kan nås på telefon 993 57 500 for mer informasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere