RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har du en fin hage?


Vet du om en hage eller et grøntanlegg som gleder flere enn én person i Oslo, kan du melde den på hagekonkurransen. (Illustrasjonsbilde).
Vet du om en hage eller et grøntanlegg som gleder flere enn én person i Oslo, kan du melde den på hagekonkurransen. (Illustrasjonsbilde).
Da kan du bli med i Oslo kommunes store hagekonkurranse.

OSLO: Hvert år premierer kommunen hager som gjør byen vår vakrere og bidrar til større trivsel, melder friluftsetaten på sine nettsider.

Kommunen vil gjerne høre fra deg dersom du vet om en fin hage eller et grøntanlegg.

Konkurransen arrangeres årlig, og man kan delta i flere klasser. Alle typer hager kan derfor delta. I fjor ble det premiert i klassene bygård, forhage blokk, forhage villa, villa hage, næringsbygg og kolonihageparsell.

I fjor gikk hele fire av tolv priser til Østensjø bydel - les artikkelen her: Dyrker hobbyen i hagen

- Vi ønsker forslag fra alle typer hager. Det kan være en hage som tilhører en institusjon, en bedrift, et sameie eller en privatperson, skriver nettsiden.

Kravet er at hagen eller grøntanlegget gleder flere enn én person.

- Er det en privathage for eksempel, må den ikke være så privat at den ikke kan skues fra veien, skriver friluftsetaten.

Har du ikke fått hagen sommerfin riktig ennå, har du fortsatt tid på deg. Innleveringsfristen er ikke før 31. juli, og vinnerne skal kåres i september/oktober.

Vil du være med, kan du sende forslag med kort begrunnelse til Oslo kommune - Komitéen for premiering av hager og grøntanlegg, Friluftsetaten, Postboks 1443 Vika, 0115 Oslo.

Eller du kan gå inn på friluftsetatens nettside og laste ned påmeldingsskjema.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere