*Nettavisen* Nyheter.

Har du en god idé?

SKATERAMPE: Ungdom får på plass en etterlengta skaterampe.FOTO: Privat Foto: FOTO: Privat

Vil du skape noe nytt i Søndre Nordstrand? Kanskje fortelle om en idé du har, eller bare fortelle om det du driver med? Da bør du holde av 29. november

Klikk på bildet for å forstørre.

PÅSKEVERKSTED: Ungdom lager påskeverksted for barn på Åsbråten. Foto: FOTO: Pegah Niku

SØNDRE NORDSTRAND: Bydel Søndre Nordstrand ønskes velkommen til en ny samling i Lokalforum. Tema denne gangen er gode ideer.– Det bor massevis av mennesker med stort engasjement i Søndre Nordstrand, sier Inger Aguilar, prosjektleder i Oslo Sør-satsingen.

– Det vrimler av prosjekter, ideer og tiltak for å gjøre en forskjell. Særlig er engasjementet rundt barn og unges fritid, oppvekst og skole sterkt.

Vise seg frem

Gjennom Oslo Sør-satsingen og Lokalforum har mange tiltak fått mulighet til å vise seg frem. Noen har fått økonomisk støtte, mens andre har fått nye samarbeidspartnere og gode råd.

På slutten av året har Lokalforum en tradisjon for å samle folk, organisasjoner og foreninger, som gjør noe for å endre lokalmiljøet til det bedre.

– Dette er for at de kan vise seg frem for hverandre, kanskje få en samarbeidspartner, eller få råd fra andre med erfaringer.

Åpen mikrofon

På samlingen vil det bli det «Åpen mikrofon». Her for alle seks minutter hver til å presentere det de brenner for, enten det er et prosjekt, et tiltak, eller en idè som fortjener applaus.

– Vi håper at mange ressurspersoner finner veien til Rosenholmveien denne høstkvelden – for å lytte, bli kjent eller legge frem sitt prosjekt, sier Aguilar.

Lokalforumet holdes tirsdag 29. november, klokken 18 i BU-salen i Rosenholmveien 22.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag