RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SAVNET: Kosmo forsvant fra sitt hjem i Solveien torsdag kveld. Vær så snill å ta kontakt hvis du har sett ham. Foto: Privat
SAVNET: Kosmo forsvant fra sitt hjem i Solveien torsdag kveld. Vær så snill å ta kontakt hvis du har sett ham. Foto: Privat

Har du sett Kosmo?

For fem år siden flyttet Kosmo inn i Solveien etter en kontaktannonse. Nå har papegøyen stukket av fra kjæresten.

NORDSTRAND: Torsdag kveld, den 6. juni, så papegøyen Kosmo sitt snitt til å ta seg en luftetur fra sitt hjem i Solveien 24 b på Bekkelaget, Nordstrand.

SE BILDESERIE AV KOSMO OG JAKOLINE HER

–    Han er nok veldig redd, han er ikke glad i å være ute alene, sier matmor Torhild Leirvik som fortvilet leter rundt i nabolaget.

Kosmo er meldt savnet til politiet og er etterlyst på operasjonssentralens twitterlogg. Kosmo er også etterlyst i mange andre kanaler, så håpet er at de som finner den hjemmekjære fuglen tar kontakt med en gang.

Kan ha kommet langt

Kosmo er en rødhalet grå jakopapegøye. Han er 12 år gammel.

Torhild Leirvik er bekymret for at den voldsomme oppdriften som var i nordstrandskråningen torsdag kveld kan ha dratt Kosmo langt utover.

–    Han kan han kommet seg helt ut på øyene, men jeg håper inderlig at han har snudd og kommet tilbake. Kanskje han har falt ned i skråningen og ligger rolig i et kratt et sted, sier hun.

En kjærlighetshistorie

Nordstrands Blad har også tidligere skrevet om Kosmo. Han er nemlig kjæresten til Jakoline, den andre jakopapegøyen som bor i Solveien 24b.

Jakoline var så verpesyk at matmor ønsket å finne en make til henne. En kontaktannonse i lokalavisen ble løsningen og ett år senere, flyttet unge Kosmo inn.

Torhild kan fortelle at de to har et lidenskapelig forhold.

–    De krangler godt, sier hun og legger til at Jakoline nå maser voldsomt og skjønner lite av at kjæresten plutselig har stukket av.

–    Vi håper at han kommer til rette snart, det er veldig kjedelig for Jakoline å ikke ha noen å krangle med, sier Torhild og legger til:

–    Det neste jeg kommer til å gjøre er å ta med Jakoline på leting så hun kan rope litt på ham.

LES OGSÅ:

Ekornet Eddie ville ikke bo i skogen

Gjess, vi er reddet!

Katten Lucy overlevde fall fra fjerde etasje
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere