RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har fått 3000 nye lesere


Lesertall til værs, redaksjon og markedsavdeling i Lokalavisen Frogner.FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN
Lesertall til værs, redaksjon og markedsavdeling i Lokalavisen Frogner.FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN
Lokalavisene i Oslo AS fortsetter å vokse. Ferske tall viser en økning på flere tusen lesere det siste året.

FROGNER/ ST. HANSHAUGEN: Mens de fleste piler for papiravislesing peker nedover, er trenden faktisk motsatt for Lokalavisene i Oslo AS.

Lokalavisen Frogner og St. Hanshaugen har alene fått 3000 nye lesere det siste året.

Lokalavisene fortsetter å koble grepet på lesermarkedet i Oslo. At vi igjen kan registrere en markant økning i store deler av nedslagsfeltet styrker oss bare ytterligere i vår overbevisning om at det har vært og er riktig med ultralokale aviser i hovedstaden, sier sier en av to ansvarlige redaktører i Lokalavisene i Oslo AS, Ivar Brynildsen.

-- Dette er veldig gledelig for oss. Vi har hatt sammenhengende fremgang på alle målinger siden vi fikk samlede tall for Lokalavisene Oslo tidlg i 2007, og det beviser at Oslo-folk vil ha det lokalt. Det var en milepæl for et halvt år siden når vi passerte Aften sine lesertall i Oslo, men det er selvsagt svært hyggelig at veksten nå fortsetter. Det faktum at Aften har kopiert oss med lokale utgaver distribuert gratis på onsdager har åpenbart ikke rokket ved vår posisjon som selve lokalavisen i den enkelte bydel. Vi opplever daglig at vi blir kontaktet av stadig flere idrettsledere, politikere, byråkrater og ikke minst mannen og kvinnen i gata som ønsker å nå ut til sitt nærområde med et budskap, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere